Glad PĂ„sk! 🐣 #46

Att vara glad har vĂ€l aldrig stĂ„tt sĂ„ högt i kurs pĂ„ trendskalan. Att vara glad och snĂ€ll har vĂ€l allmĂ€nt ansetts vara lite töntigt och nĂ€stan korkat. Precis som att vara god, nuförtiden har förvanskats till sin motsats. 


Jag har vĂ€l alltid haft nĂ€ra till skratt och har haft ett ganska gott humör och jag tycker om att visa min gladaste sida för nya mĂ€nniskor. Det tror jag inte uppfattas som instĂ€llsamt,  men av vissa har jag kunnat fĂ„ lite halvspydiga kommentar om att jag alltid Ă€r sĂ„ glad. ”Varför skrattar du sĂ„ mycket? Varför Ă€r du alltid sĂ„ glad?”  Andra mĂ€nniskor kan sĂ€ga samma sak, men pĂ„ ett helt annat, kĂ€rleksfullt sĂ€tt. Det Ă€r mĂ€rkligt, men det Ă€r sĂ€llan jag tar Ă„t mig. Jag blir mest konfunderad. TĂ€nk om jag skulle frĂ„ga folk varför de Ă€r sĂ„ sura jĂ€mt….


Men det gör jag förstĂ„s inte. Jag tycker var och en fĂ„r skĂ€mmas för sig. Om jag skrattar lite för mycket fĂ„r de vĂ€l gĂ„ nĂ„n annanstans om de inte orkar med för mycket glĂ€dje…. Men sĂ„ hĂ€r till pĂ„sk kan det ju bli jobbigt nĂ€r alla ska vara sĂ„ himla glada hela tiden. 

Allvarligt talat… Det var evigheter sedan nĂ„gon klagade pĂ„ mitt skratt, men Ă€r man lĂ„ngsint sĂ„ Ă€r man.  Bara senaste veckan har jag fĂ„tt beröm för att jag sprider glĂ€dje omkring mig, vid tvĂ„ olika tillfĂ€llen, och Ă€ndĂ„ drar jag mig till minnes gammalt groll frĂ„n förra seklet, typ …. DĂ€r ser man….  Jag kanske Ă€r en riktig surkĂ€rring under ytan,  trots allt. 

Men det passar ju bra sĂ„ hĂ€r till pĂ„sk. Jag kan simsalabim förvandlas till en pĂ„skkĂ€rring.  Hokus Pokus! 😊 

Glad PĂ„sk! SĂ„ glad som du orkar med…. 🐣

…. sa hon med ett hest hĂ€xskratt….. 

LĂ€mna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.