Jovisst

Visst kan hon sjunga ! Det är bara jag som var lite sur härom dagen. Frågan är bara hur hon sjunger och vad jag eller du tycker om det. Nog om detta. Igår ägnade jag säkert en timme åt att skriva i bloggen, men när jag sedan skulle koppla upp mig (modem) för att publicera hela rasket, råkade jag stänga fel fönster och alla mina välformulerade tankar var vips borta. Så kan det gå. Men man ska ju inte gråta över spilld mjölk så det är bara "på’n igen". Fast jag hade inte tänkt ägna så mycket tid åt det hela just idag. Herregud ! Det finns ju annat att göra. Som t.ex…..Ja, du vet. Men faktum är att det är roligt att få tillfälle att skriva och formulera sig lite och lägga upp några bilder som man vill dela med sig av om någon skulle råka titta. Annars är min hobby så här sommartid att sitta och spela piano en halvtimme (minst) om dagen, att lyssna på "sommar" samt att  göra gymnastik en kvart varje morgon. Igår läste jag i DN att en kille hade skrivit en kvart om dagen. Efter en längre tid upptäckte han att det var riktigt bra, så han skickade in det hela till ett förlag och så blev han debutant ! Det var väl en solskenshistoria ? Tänk om jag om ett år eller så, upptäcker att jag har blivit en pianist, eller sommarpratare, eller gymnast ! Vilken grej, egentligen. Jag tycker faktiskt att det är hoppingivande, även om jag inser att inget av det där kommer att inträffa. Men som sagt. Ingen har väl tagit skada av att öva ? Jag har inte provat så mycket direkt, så jag kan inte uttala mig. Men kom igen om ett år så får vi se….

1 kommentar

Under Hobbyer

Ett svar till “Jovisst

  1. Aniara

    Pianist eller gymnast på en kvart om dagen – det vore fint!Då kanske även jag skulle lyckas.Ska börja öva imorgon.=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.