Mer Gratulationer !

Ett litet Grattis till mig själv ! Jag har vunnit BeJi Treplektras tävling i BeJi-kunskap ! Och fått pris ! Välförtjänt ? I alla fall oväntat ! Jag som aldrig (inte så ofta ) vinner några tävlingar blir glad som ett barn. Tack BeJi !
 

Och Grattis svenska folket och världen till en lyckad ”körfest” i Blå Hallen ! Så där ska det gå till. Lite uppsluppet  och vackert, musikaliskt, och för att vara Nobelfest, relativt avspänt ! Precis som en riktig körfest ska vara !
Tyvärr såg jag inte mycket av de bekanta jag hade i salen, fast jag spanade mycket efter en blågrön klänning ! Lite för mycket fokus på de Kungliga kan man tycka…
Och ett litet Grattis till mig själv igen som äntligen (Är man långsam så är man…) har fattat hur jag ska lägga in mina bilder i texten så där fint som Aniara och ni andra Bloggfotokonstnärer gör !
Det firar jag med en Missetavla. Visst är hon fin?!
(Fast hur gör jag för att bilderna inte ska visas längst ner också ? En julnöt till att
knäcka…hm…)
Och apropå körfest ! Kanske finns det biljetter kvar…kanske inte….!?!
 

3 kommentarer

Under Underhållning

3 svar till “Mer Gratulationer !

 1. CrazyYoda

  …Ett stort grattis tiil 1:a priset!Är väl ganska nöjd med tillvaron som den är…men ibland tar ju flockdjuret inom en överhand! =)Ha en mysig kväll framför de levande ljusen…~CY,nöjd men o-nöjd ändå…

  Gilla

 2. K

  Nä men Var är du och åker skridskor nånstans?Den enda is jag kan se är i barskåpet.Måste säga att jag är väldigt impad över hur bilderna hamnat i bloggen. Hur gjorde du??Nobelfesten missade vi helt. Hade gamla grannar här igår. Julkonserterna kommer jag också missa. Jobbar.Snygg affisch!

  Gilla

 3. Aniara

  Du var allt väldans duktig på den där Beji-tävlingen du!!Grämer mig över att jag missade gitarrmärket, försökte ju uttyda texten på gitarr han häll i på bilden och…. hm, nåja.Grattis!! till dig i vilket fall som helst.Alltså, vad gäller bilderna, så brukar jag lägga dem under en egen rubrik typ i fotoalbumet och sen klicka upp dem stora, markera, h kopiera och sen ctrl +V på det ställe där jag vill ha in dem i texten.Fast vill man att texten liksom skall "flöda runt" bilderna, så verkar det som om man är tvungen att göra tabeller i html och lägga in. Pilligt blir det allt då.Får dock inte flytta runt dem inne i fotoalbumet efter att de placerats i bloggtexten, då verkar det som de faller bort efter ett tag.PS UNdrar också äver isbilden. Från tidigare år, eller?=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.