mer saknad

…Och idag står det en nekrolog över min vän B i DN. Mer saknad. mer sorg… men jag känner också att detta berör oss/er som sysslar med media och till viss del kultur (eller tvärtom). Är du intresserad av kombinationen kan du antingen söka stipendium i hans fond eller bidra med gåvor till densamma. Många här kan en hel del om både det ena och det andra och detta är en "piece of information". Är du en renaissancemänniska ?
 Kör !
Själv har jag haft problem med min uppkoppling i flera dagar. Således ingen renaissance här…bara lite saknad…och lite ilska över tingens beskaffenhet !
Ha det så bra som möjligt !
 
Och "o, hur härligt majsol ler…!?"
 

6 kommentarer

Under Mänskligt

6 svar till “mer saknad

 1. Aniara

  Hej där.
  Förstår att din vän var något av en renaissancemänniska, var inne och läst på fonsidan.Det borde finnas fler sådana människor, men tyvärr känns det som om de blir allt ovanligare.
  Varför?
   
  Och du, inget kul med nättrassel!! Grrr ju.
  Själv kan jag fortfarande, efter två blaha-vlaha svar från supporten, fortfarande inte ladda upp bilder till min sida.FÅr köra genom freeservrar istället.Jösses vad de är svåra att ha och göra med de där supportmänniskorna på spaces. Verkar knappt kunna läsa innantill heller . . .
  Grr!
   

  Gilla

 2. Pia

  Hej ser att det är problem ute o går,, har inte sånna problem,, bara segmos men skam den som ger sig,, här är det bara sol o ingen vind,,, hinner inte nu läsa om din vän,, vedhögen väntar,, men ska inom senare idag,,
  🙂

  Gilla

 3. san

  åh, vilken ljuvlig och glad musik frun spelar. Blir hellycklig och vill upp å studsa. Men jag ska ju läsa ikapp mig på dina bloggar
  trevlig helg

  Gilla

 4. Aniara

  alaltså, för tillfället laddar jag upp bilderna till putfile.com och så tar jag deras adressen deras och lägger in på min sida. Spaces egen fotoavdelning kan jag inte göra nått i. I redigeringsläget ser jag inga bilder, kan inte lägga upp nya, ta bort eller redigera i fotoalbumen.
  Supporten ger goddag yxskaft-svar, eller ja i vart fall svar som INTE hjälper.
  Fattar inte vad det är frågan om, hände över natt.
  Går väl så här också, men pilligare. OCh så vill jag ju göra NYA fotoalbum!
  Grrrr.
  Och ja, visst hade det varit bättre att ha åkt ut tilllandet och krattat undan resten av löven istället för att sitta och pilla med det sånt här näteri!
  Men, men . . . . .
  😉
   
   

  Gilla

 5. Unknown

  MMMMmmmm portogisiska. Har jag skrivit till dig att mitt barnsbarn pojkvän, som är utbytesstudent från USA, har en kompis (oxå utbytesstudent) som kommer från Brasilien.MINNS INTE OM SJAG SKRIVIT DET FÖRUT!
  Ha en fin vecka

  Gilla

 6. Aniara

  Hur går det i "Vårsolens glans"?
  Fullt upp?
  Och Adriana sjunger så fint!
  =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.