Sommar, sommar, sommar….

Klicka här så kommer den…(och här kommer några att ta intrycka av eller avskräckas av!)

 
Sommar, sommar, sommar…det är dans i folkets park….
 
Vill kanske också du göra ditt eget sommarprogram ?
Jag vet inte hur det ska lösa sig rent tekniskt, men jag hade nog tänkt mig en ganska enkel variant till att börja med. Alla som vill vara med anmäler sig här hos mig och jag gör upp en lista och ett schema för när varje "sommarbloggare" ska ha sitt program…ni kommer hit och kopierar detsamma och lägger in i era egna bloggar så vet alla vart de ska ta vägen när de vill ha en stunds förströelse "i hängmattan, på badstranden", etc….
 
Vill man att ens egen röst ska höras kan man kanske tala in sitt sommarprogram i kortare snuttar och lägga upp dem i ett fil-garage, (Tack Anna-Lys för att du påpekade att filelodging inte funkar så bra längre och tack Anaira att jag bara behövde gå till dig och leta för att finna vad jag sökte…om det funkar. Hoppas !) länka till dem och varva med länkar till musik som man vill att alla ska lyssna till….Låter det krångligt ? Då kan du bara skriva ett manus med  musiklänkar inklistrade i manuset  där du tycker att det passar med musik.
Anna-Lys verkar ha andra idéer med webbradio, men jag vet inte hur det går till…
 
Var och en får alltså bli sin egen "sommarradioproducent" !
Skillnaden mot den vanliga bloggarverksamheten är att alla eller så många som möjligt ska veta när just du har din "sommarpratdag"…och just därför komma rusande till just din blogg. Sen får man ju ha sitt program kvar i sin blogg, för alla som är intresserade av repriser.
Själv kommer jag inte att ha tillgång till dator hela sommaren så jag kommer att smyga in på "favorit i repris" hos flera av er…
 
Anmäl ditt intresse nedan (i kommentaren)  FÖRE 18:e juni 
och skriv gärna vilken dag du vill ha så ordnar jag ett schema !
(om du redan nu vet vad det ska handla om kan du gärna skriva en kort programförklaring här, också..)
 
Och temat är Sommar…..

13 kommentarer

Under FärgRadioPremiär

13 svar till “Sommar, sommar, sommar….

 1. Anna-Lys

   
  Tror inte FileLodgeing är tillåtet i Sverige längre 😦
  Kommer Du in där? Jag kan komma in, ladda upp, men ej nyttja det sedan. Vi är flera som provat men ej lyckats. Kan du????
  men så är du oxå Procentare för FärgRadion :-)))
   
  *kram*
   
  Anna-Lys
   
  Tack för din support, såna kommentarer som gör att man tyar en runda till … och inte kastar in handduken!
   

  Gilla

 2. Millroll

  Får väl hitta på något annat sätt ?
  Tja…vi har ju sommaren på oss ?

  Gilla

 3. Badaren

   

  He he… Hade gärna ställt upp som "sommarpratare" men det kommer att bli rätt mkt i IRL ett tag fram över, så jag får väl se fram mot nästa års sommarpratande.
  När det gäller "länkningen" så tycker jag att jag har uttryckt mig klart att i just det aktuella fallet så ville jag inte vara med, då pga omständigheter som jag klart uttalade.
   
  Ja,eller nått. 🙂

  Gilla

 4. Fancy

  självklart kan jag snacka på radio ute i cybern vad det ska handla om jaaa det får välan vara hemligt så länge//fancy

  Gilla

 5. Eric

  Jag skall nog försvinna bort i sommaren och ligga så lågt jag bara kan med bloggandet.

  Gilla

 6. Amaltea

  Ha ha HA ….du har väl fått till det fint…när jag ska på semster…så ska du se till att vi andra har att göra ….
   
  *fniss* iden är skitkul ÄNDÅ *ler* ska ta mig en funderare på ett upplägg och ber att få återkomma. *ler*
   
  Ha det gott !

  Gilla

 7. Aniara

  Oj, oj . .. .nu får jag
  1. stresskänningar i magen
  2. prestationsångest
  3.jävlaranamma – tummen ur-ryck
   
  alltså, jo, jag vill förstås sommarprata. Frågan är bara NÄR!
  Väldans snärjigt precis nu innan midsommar. Ja, jobb  och så står släkten och lurar bak knutarna och det skall fixas och donas tilll dansen runt pålen.
  Så, jag får se över mitt tidsschema och tyvääråterigen säga: Jag ber att få återkomma.
  Är väl bara att slå till med ett datum antar jag, så det blir en rejäl deadline. Jobbar bäst så, antar jag.
  😉
   
  Och jobbet, nej, tyvärr inte på ICAs kropp- och huvudavdelning. Och nej, inte heller det som jag egentligen mest har jobbat med under livet utan mer av ett "tvångsarbet" fast kanske rätt ok ändå. Lite i linje med vad jag sysslat med förr i vart fall. FÅr väl se.
  Men de behövde väl inte komma till skott med jobbet JUST NU!!??
  Velade hela våren och  . . .
  typiskt
  liksom
  eller nått
  😉
  Och jösses, så glömde jag ju bort sängen igen . . . ..

  Gilla

 8. Aniara

  Och förresten, vet inte om det egentligen är nått som hänt med filelodge.
  Har själv inte använt det på några dagar, men testade nu och det verkar ju funka.
  Var nog bara nått tillfälligt strul. INte helt ovanligt när det gäller filelodge.
  Det finns ju som sagt andra ställen dit man kan ladda upp filer, men filelodge är det enda JAG vet just nu som man kan länka direkt till. Dvs att låten börjar spela dirket på ens sida.
  Och så vart jag nyfiken, vad var det du hittade hos mig?
  Stället där jag la mixskivan?
  Ja, det funkar ju för nedladdning, men inte direktavlyssning.
  Men det kanske finns nån som vet nått annat bra ställe än filelodge?Förr funkade ju putfile.com, men de tog bort just möjligheten att direktlänka, så tja, det kommer nog på filelodge också så småningom. Att de stänger den möjligheten, menar jag.
  Nu babblar jag när jag egentligen borde sova . ..
  😉
  Naaaaaatttt!!!!

  Gilla

 9. Aniara

  Vad du utan dator – HELA sommaren???!!?!

  Gilla

 10. Unknown

  Kära vännen! har dröjt med kommentar för jag har varit på landet i det vackra vädret. Jag och min katt.
  Min man är återigen på sjukhus och har varit väldigt dålig men nu är han bättre och får komma hem i morgon.
  Detta med musiken har jag ju åstundat länge och har haft den på min sida till och från men det verkar ta för mycket av min tid så jag får nog ge mig. Sommaren är här och jag har badat 2 ggr.
  Dröjer jag med svar så är jag på landet.
   
  Kramis på dig och lycka till med radioprogrammen.

  Gilla

 11. Alistriona

  …hmmm…detta låter sååå spännande…jag blir alldeles till mig…tänk att få "sommarprata"…waow..JAG (!) och om vad jag vill…men med sommartatch…men ämne..ja varför inte medeltid…får man det…det är ju min stora passion..men också äkthet..omtanke..vila och mental energi…NÄR?..ja..semestern hos mig börjar..v. 28…och fyra veckor framåt..så då kan jag – öppen för förslag…

  Gilla

 12. Unknown

  Tack Millroll för dina kommentarer. Som  du kanske märkte vara jag inte så värst arg på de pallande barnen det är mest den felaktiga inställningen att man har rätten på sin sida som jag tycker är lite farlig. Utanför hos mig planterade 6 hortensior och på morgonen var 3 borta.
  Man kan ha olika meningar men ändå tycka om varandra, eller hur. KG är bättre och framför allt tycker han att det är skönt att vara hemma. Snart är det midsommar. Vi är bjudna ut till skärgården men vet inte om vi kan åka.
  Och idag är det skolavslutning.  Där ska jag infinna mig iaf.
  Kramis

  Gilla

 13. Unknown

  Welcome to enter (wow gold) and (wow power leveling) trading site, (wow gold) are cheap, (wow power leveling) credibility Very good! Quickly into the next single! Key words directly to the website click on transactions! -370637511326181

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.