Sommarprogram

Och så var det FärgRadions sommarprogram som jag har gjort så mycket reklam för i början av sommaren…inser nu att jag får sluta blogga och snurra runt på nätet för att hitta bra ljudprogram att jobba i, och istället börja producera mitt eget sommarprat, vad det nu kan innebära…men herregud…jag har ju fortfarande semester, "typ".
 
Men idéer har jag trots allt. Det gäller bara att förverkliga dem. Gick på landet och spånade utan papper och penna och räknade kallt med att de idéer som skulle  hålla under lite längre tid, skulle jag inte glömma !? HA ! En slags naturlig sållning, alltså. Tyvärr allt för naturlig. Inte mycket stannade kvar…men man får kanske skylla på värmen och inte på idéerna i sig. Det är väldigt svårt att förhålla sig kylig och klar i den hetta som råder. Och minnet ? Det har liksom ångat bort. Men skam den som ger sig. Idiotiskt nog har jag inte gett mig själv någon dead-line heller utan har bara tänkt att jag fyller ut där någon annan inte kan eller hinner med. Från början tänkte jag ta  mitt program sist i sann Lars Ulvenstam-anda. Men fullt så pretentiös är jag trots allt inte som jag har gett sken av. Det blir nog så att jag smyger in liksom katten och gör mitt program när man minst anar det. Nej, jag lovar att jag ska bestämma en dag men det beror lite på er andra när det blir….
 
En som verkar någorlunda beredd på att göra sitt program är Avalon, heder åt henne, även om hon också behöver några dagar extra på sig….hon har lite medeltidsfester på gång med anledning av egen jämn födelsedag (Hipp, Hipp !!) och får naturligtvis tillåtelse att skjuta på sitt framträdande. Men entusiasmen går inte att ta miste på !
Aniara som ska inleda programserien har börjat med översättningsjobb för bloggturister på sin sida(förutom det jobb hon redan har) och om hon inte börjar tala i tungor på måndag, kanske hon redan har rott till Kina…den som lever får se…vi väntar med spänning…men tar det med ro !
Anna-Lys (och hennes manager ?) drar till Göteborg och kalasar där, av någon outgrundlig anledning, och kan näppeligen sprida sin vackra skånska (tro mig, jag har hört den !) till det bloggande folket.
Björn, "BeJi", har slutat dricka kaffe (inget är som förr !) och börjat chatta med filippiner och tycks ha fullt upp där, men jag har ännu inte gett upp hoppet om att hans djupa stämma  ska förädla FärgRadions  sommarprogramserie.
Amalthea har haft en svår sjukhuspärs i sommar och jag är bara glad att hon överlevde. Henne får vi skicka alla hälsobringande tankar vi kan !
Kerstin har fyllt år och har varit i skärgården och lackat tånaglarna…däremot har hon säkert inte lackat ur utan kan kanske hinna med något somrigt när det blir hennes tur…(om inte maken eller tonårssönerna sätter några käppar i hjulet alt. ockuperar datorn, förstås) ?
Fancy tänker sig nog att hon ska kunna prata på ett tag…det hoppas jag med !?
Och så var det Lillemor…Hon trivs, liksom jag, med att skjuta upp till morgondagen vad hon kan göra idag. Det blir säkert något vad det lider….kanske till hösten ?

3 kommentarer

Under FärgRadioPremiär

3 svar till “Sommarprogram

 1. mian

  ur pet is lovely
   
  ur space is wonderful

  Gilla

 2. BeJi

  Jodå, mitt sommarprogram är författat, inspelat och klart. Jag har bara inte lagt ut det på nätet ännu, men det är ju ännu några dagar kvar.

  Gilla

 3. Unknown

  Millroll! Den har jag sjungit men kommer inte ihåg vad det var men jag har för mig att vi sjöng på latin. Så härligt med lite körmusik.
  Den mänskliga rösten år ju ändå det finaste instrumentet, eller hur?
  Lycka till med ditt radioprogram!
  Prövar min nya dator och en sak har jag märkt att den  går mycket bra att skriva i era bloggar med. Inget segt!
  Kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.