”Stopp !”….FärgRadion anropar….

 
FärgRadion NewMill
Ny sändningstid, på förekommen anledning…..
 
Producenten har namnsdag (en av dem)
 
Elisabeth
 
Söndag 19/11, anytime….
 
Till mina vänner…
 
 
…med hopp om framtiden ! 
 
 
 
 
 
 

20 kommentarer

Under FärgRadioPremiär

20 svar till “”Stopp !”….FärgRadion anropar….

 1. Aniara

  Ah, madame Färgproducent, vilka pärlor ni skapar!Skulle önska att en viss ung dam kunde komma upp och höra och se den också.
  Du har funderat över och skrivit om en hel radda intressanta saker det senaste, ledsen att jag varit så dålig på att komma inom och bidra till diskussionen. Men du vet hur det är.Skall bli bättre, med allt, hoppas jag!
   

  Gilla

 2. Eva

  Hiiiiih!!! Den var bra, jättesöt! Jag gillar din färgradio! Men jag förstår inte hur du gör den, sånt där är jag helblåst på. Jag kan skriva och jag kan rita rätt snygga hästar med blyerts (jag har scannat en som jag ska lägga i min blogg får du se).
   
  Var det meningen att man skulle ta för sig av tårta och dricka medan man lyssnade och tittade? Jag hoppas det, för jag gjorde det…

  Gilla

 3. Unknown

  Jaså minsann, man firar namnsdagar. hi hi . De som finns här eller de  utanför?  Idag hörde jag en liten snutt om en häst. För det mesta hör jag ingenting. Kanske är det mina öron det är fel på, eller på spacet. Vilken härlig jordgubbstårta mmmmmmmmmmmmm. Oj är det Elisabet idag. Då måste jag överraska min syster för det har jag nog aldrig kommit ihåg. Tack för titten.
  Kram kram

  Gilla

 4. Unknown

   
  ha ha, det där med färgradio hajar jag noll av. Men det låter skoj 😀
   
  Gosh, den där statistiken. Vette tusan om jag orkar sammanställa den. *he heeee*
   
  Ha det gott
  /Rob
   

  Gilla

 5. K

  Käraste producenten!
   
  Vilken lätthet!
  Man blev så glad inombords och IMPONERAD!!

  Gilla

 6. Alistriona

  Åååå min kära "medsyster"…här var det "fest och glam"…mmm..tar gärna både ett glas rött och en stor tårtbit..och sen slår jag mig ner och LYSSNAR..på våran allra bästa/käraste färgradioproducent…blir såå inspirerad..vill göra mer…men det tar TID…tid från annat…och otåliga övriga familjemedlemmar som står och hoppar för att de inte får komma till datorn…hmmm..detta måste göras med fingertoppskänsla..och inlevelse…kanske får jag smita hem från jobbet nån dag;-)..för att få detta gjort…TACK min sköna – det gjorde DU bra!!!! Vi ses! *kram*

  Gilla

 7. Eric

  Någon gång skall jag undersöka vad den där färgradion är för något. Nu är det en ny arbetsvecka som gäller, aldrig är det något annat.

  Gilla

 8. Anna-Lys

  EN STOR FANFAR FÖR NAMNSDAGSBARN!!!!

  Tutteli tuuuut tuuuut

  Tack för visning … var samlar du in kollekten 😉

  (kollekten = bidrag till sändningar)

  < Anna-Lys>

  Gilla

 9. MAKI .......damen med rosor

  Tårtan va inte att leka med ,nej bara njuta av med alla sinnen! Har Du gjort den själv?
  Robot-Apan har jag aldrig hört förr! När jag jobbade med "friska"barn , hade jag ambition med musik.
  Barnen är ju så underbara ta med sig till musikens värld,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Barn med dålig språk-invandrare-socialt missanpassade – handikappade,,,,MUSIKEN är helande!
  Jag märker at Mozart är dina favoriter,,,,,,,!
  Du sa en gång att Du kunde hjälpa mig med att sätta in bakgrunds musik,,,,,,,,,står erbjudandet kvar?
  Vill önska Dig en bra vecka,,,,,,,,,,,,,m a k i
   
   

  Gilla

 10. Badaren

   
  Happ, tur att man tog sig TID att lyssna.
  Ja, eller nått.
   

  Gilla

 11. Unknown

  Hej! NU Millroll får du förklara lite för mig. Idag kom jag in och såg om hästen. Är de du som sjunger och vem ha gjort musiken. Är fullständigt novis på det här med radio efter jag aldrig kom in sist du hade utsändning.
  Kramis från bigga

  Gilla

 12. Unknown

  Va duktig du är. Är det en orgel du spelar på? Någon musik har jag aldrig gjort men däremot min son och Amanda som jag skriver om.
  Man hör att du är körsångare.
  Tack  för  information. Det här måste vara roligt.
   

  Gilla

 13. Fancy

  Hej MillrollJag hoppar in från Biggan där jag såg att du hade kompat och sjungit in själv.Men var hittar jag det?Förtvivlat letar jag igenom denna färgsprakande radio men…Snyft… hjälp jag vill höra.//Fancy

  Gilla

 14. Fancy

  Hej
  Nu har jag hört, vad modigt du är.
  Roligt har du gjort det, med filmen och texten till.
  applåder…*L*…
   
  //Fancy

  Gilla

 15. Stefans hemsida med musik annat trevligt

  Hej vänen
  Tack för ditt korta inlägg du får gärna fråga mig vad du vill elelr skriva längre inlägg.
  Som du sett min sida gått ner 17 kg har 13 kg kvar innan läkarna blir nöjda.
  haa TREVLIG HELG KRAM STEFAN

  Gilla

 16. MAKI .......damen med rosor

  Tack Millroll!
  Glömde säga,  vilken mysig låt du skrivit…….bildspelet helt underbar. Du verkar vara riktig proffs!
  Carin hade fixat Windows Media Player, så nu är det bara att följa din beskrivning!
  Det va sååå vänligt av Dig att lämna  dessa tydliga punkter!! Det är ju rätt som jag gjort,,,,kanske lite olika nr. på olika fälten! Det är ju bara det att all musik gå inte att "kopiera", skulle jag tro!
  Jag ska jobba med detta  nästa vecka, Så att Iron Maiden får vara kvar denna veckan iaf.
  Tills dess vill jag önska Dig  fortsatta sköna stunder med ditt skapande!
  Tack en gång till!  kram från maki…….
   

  Gilla

 17. Inger

   
  Hejsan på dig!!
   
  Det var länge sen vi hördes av. Annat var det när vi diskuterade bonde söker fru. Men du tittar ju inte på detta programmet så jag kommenterar inte vad som hänt där. Önskar dig en riktigt trevlig helg. Antar du har fullt upp med repetionerna nu inför julens alla sånger. Min favoritjulsång är stilla Natt då blir jag riktigt nostalgisk. Sköt om dig och hör gärna av dig
   
  Kram från Inger på bloggen

  Gilla

 18. Anna-Lys

  Trevlig helg på sig kreatören producent moment ;-))
   < Anna-Lys >

  Gilla

 19. Anna-Lys

  Something is ….. I can sence it … *hugs*
  < Anna-Lys >

  Gilla

 20. valeria

  i non spikko lo svedese……………………………pero bel blog ( very good blog)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.