Försöker minnas….

Försöker komma ihåg vad jag ägnade mig åt innan jag började blogga….
 
 
 
….hmmmm ?…..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nåt med musik tror jag…
 
 
Det är bara att backa bandet och lyssna inåt..så kanske någon idé poppar upp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi får väl prata väder och vind så länge…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 kommentarer

Under Väder & Vind

14 svar till “Försöker minnas….

 1. Unknown

  Har börjat försöka att komma tillbaka lite IRL. Ska se hur länge det går. Idag går jag runt och skriver där jag missat. Hoppas att du får en fin veckoslut.
   

  Gilla

 2. tg

  Jag känner igen lite av tankegången.Själv har jag varvat ner ganska så rejält med bloggandet.Men det skall erkännas,datorn är igång nästan för jämnan.Ska jag stänga av nu…eller…Hoppas du får en fin helg…jag vet det är bara tordag…meni morgon är kanske inte datorn igång…*s*

  Gilla

 3. Aniara

  Nä du, här snackas inget väder!
  Eller jo, det gör det väl, men inte här och nu.
  Men uj, det är lite hemskt ju om du tappar musiken för bloggandet!
  Både ock?
  Skulle annars gärna hänga på den där stranden i just DET vädret.
  =)

  Gilla

 4. Anna-Lys

  MillRoll,Egentligen har du inte förändrats ett dugg … sen den där bilden är tagen! Det där Mona-Lisa leendet känner jag allt igen :-DVad är det som pågår i blogosfären … verkar stå nån kittel och koka ….Bättre fly än illa fäkta?!?Skylda på bloggandet i sig ska vi nog inte … men kanske på kommunikationen emellan oss?Förr tittade vi alldeles för mycket på dumburken … gör vi det idag?Vilket är mest socialt? Är socialt bara av godo … eller kan man bli utmattad av det? Mycket kaffedrickande blir det ju. ;-)< Anna-Lys —————> som kvaddade bilen rejält idag … bättre leva.online 😉

  Gilla

 5. Eva

  Det där har jag funderat rätt mycket på också. Vad gjorde jag innan jag bloggade (pluggade troligen…) men innan datorn fanns alls!!! När man inte satt och surfade, mailade, chattade, skrev och grejade med musiken i datorn. Vad gjorde man då? För jag har aldrig tittat särskilt mycket på teve. Var jag mer med riktiga människor förr? (och då menar jag inte att ni inte är riktiga, mina bloggvänner, ni känns mer riktiga än många irl vänner, men man kan inte ta på er… Kanske läste jag mer, stickade kanske… nej jag minns inte… Säkert inget viktigt…
   
  Där på en klippa i det fotot vill jag sitta och känna sommarvinden blåsa bort allt tråkiga, inte som stormen nu som blåste bort all blogglust. Där skulle jag sitta under en tall och skriva något odödligt. På den bärbara datorn får det väl bli då, för papper och penna…. hmm hur använder man sånt nu igen?

  Gilla

 6. Eric

  Jag har försökt leva lite mer IRL ett tag. Det skall nog gå. Men lagom är bäst, så snart skriver jag något på min blogg igen.

  Gilla

 7. Queenie

  Du har så rätt…..bloggning är bloggning och det är mycket……jag hinner inte, alltid men oftast gör jag bara en bild som får symbolisera läget….har det gott och kram/Q

  Gilla

 8. K

  Hej!
   
  Här en hälsning från en som rest bort från bloggvärlden. Sen sist har jag pratat mer än jag tidigare skrivit och än är det inte färdigtalat.
  Men jag kommer tillbaka, lovar! Att skriva är trots allt mitt medium. Men nu skriver jag bara dagbok. Att kameran gick sönder samtidigt som annat krachade är något jag sörjer mer än lovligt. Bilden är väl mitt andra medium. Men akvarellpapprena ligger framme . Nu är det bara hågen som saknas. Den kommer. Först mer prata och reda ut. Sen måla!

  Gilla

 9. Queenie

  Hej vännen, jag önskar dig en fin vecka…kram/Q

  Gilla

 10. Aniara

  Åh, tror minsann madame börjat komma ihåg och återgått till vad hon brukade göra innan . . ..
  Bra så, men snart är det dags att plita ner nått igen!
  😉

  Gilla

 11. Anna-Lys

  MillRoll Rockn\’RollDu har spelat en viktig rollVarmt tack för online samspel(( Kram ))< Anna-Lys >

  Gilla

 12. Eva

  Jag vet att jag är seg, jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har skrivit lite i dag och tänkte ta mig i kragen den här veckan när jag inte har något som hindrar så mycket.

  Gilla

 13. CrazyYoda

  …Lalehs texter tycker jag om!
  Ha de bra…
  Natti…
   

  Gilla

 14. tg

  Brrr…kallt,mycket snö men ingen ficklampa.Hoppas allt är väl med dig.Ha en fortsatt bra vecka.Kram/tg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.