Kulturskymning

 
Vad ska väck?
 
 
Det räcker nu! Mitt Mecka dit jag styr stegen för att inhämta den musikaliska air som krävs för min överlevnad…
 
 
Yes! We have no…..
 
 
Det finns inte plats…Allt ska bort.  I konkurrensens heliga namn…
 
 
Kulturen har ett pris…
 
 
Vi har inte råd!
 
 
Åt var och en…Ensamma vi stå….Ensamma vi gå…
 
 
Efter var och ens förmåga…Vad blir kvar? Det som inte kan säljas för pengar….
Är denna gratislåda musik, denna spillra, vad som blir över till det kultursvältande folket ?
 
 
 
Så kan vi enas kring smulorna….Är det detta som kallas kulurkrock?

7 kommentarer

Under Musik

7 svar till “Kulturskymning

 1. tg

  Är det baksidan på kulturen som skymmer eller …

  Gilla

 2. Benedictus

  Vad händer? Sticker dom ut skivor genom brevinkastet? Eller håller dom på att strypa den som stod längst fram i kön? Kanske årets första snödroppe har sprängt fram genom asfalten? Domedagen är här? Eller kanske domherren?
   

  Gilla

 3. Åsa

  men!! Varför ser jag inte på min startsida att du uppdaterat? Är vi inte vänner på spaces eller?? Nu har jag missat en massa här inne bara för det. Ska genast uppdatera mig! Kram

  Gilla

 4. Eric

  Eländes, eländes. Stängdes din skivbutik?Varifrån skall du nu få dina skivor till kaffet?

  Gilla

 5. Eva

  Sorgligt… alltid när man hittat \’sin\’ butik, eller \’rätt\’ hudcreme eller god musli eller vad det nu är, så ska de slås igen, sluta tillverkas etc… Så får man börja om från början. Blev det nån skiva kvar åt dig? Har du läst bloggen förresten med gräsliga skivomslag, jag minns inte vad den heter nu och sitter vid \’fel\’ dator, jag ska kolla sen. Den blir man glad av…

  Gilla

 6. Eva

  Sorgligt… alltid när man hittat \’sin\’ butik, eller \’rätt\’ hudcreme eller god musli eller vad det nu är, så ska de slås igen, sluta tillverkas etc… Så får man börja om från början. Blev det nån skiva kvar åt dig? Har du läst bloggen förresten med gräsliga skivomslag, jag minns inte vad den heter nu och sitter vid \’fel\’ dator, jag ska kolla sen. Den blir man glad av…

  Gilla

 7. Unknown

  Har haft en man som före sin sjukdom aldrig kunde se en skivaffär utan att komma ut med en skiva under armen. Efter sjukdomen
  har han inte spelat en enda skiva och nu har vi sålt de flesta. När jag fick dator och det var tillåtet, spelade jag in min musik där och den har jag ff kvar. Förut var det pappa och pojkarna som stod för all musiken här, medan jag utövade den borta.
  Sedan jag fick dator fick även jag plats och det har jag haft stor glädje av.
  Ha en fin fortsättning på veckan.
  Kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.