Tid att jubla!

 
I did it, I did it, I did it!
 
 
Och nu är jag fri. Två avslutningar idag. Först en för lågstadiet som gick toppenbra och sen en med de äldre barnen som var godkänd…
 
 
 
Och jag varken svimmade eller dog på vägen hit vilket jag befarade att jag skulle göra varje morgon i en och en halv månads tid. Det där med att komma igen efter en kris är underskattat. Ni borde prova. Lätt euforiska känslor uppstår…..
 
 
 
Både att ha överlevt och att faktiskt genomföra något riktigt ruggigt (eller i alla fall som man oroars sig för mycket!) inte bara en gång utan varje dag, nästan varje timme, på jobbet. Där står min packning på scen och vill hem för gott….Skivspelaren som jag tog med för säkerhets skull, min laptop som fungerade till slut ihop med övrig utrustning och alla sångböcker som jag släpat med hemifrån….alla CD-skivor…..Alla vill hem! Jag med. Kom nu packning så går vi!
Trots att du är tung går jag med lätta steg hem. För nu är jag fri!
Nu kan jag bli talbar igen. Nu kan jag dammsuga igen och titta på vanliga TV-program. Livet leker!
 

 
Hej då Macken…..;-)
 
PS I mediaplayern hörs den musik som barnen först sjöng till och sen marscherade ut till med glada rop och skratt när föreställningen var slut DS

3 kommentarer

Under Okategoriserade

3 svar till “Tid att jubla!

 1. K

  Och ett nytt kapitel läggs till historien!vilken söt animationen-den hade jag glömt, eller inte sett!Idag blir en stressdag – hur ska jag hinna men mitt nya tänk är; Kerstin FÖRST!Det betyder att Kerstins behov går före alla andras. Låter det förfärligt?

  Gilla

 2. Millroll

  Jaså, Kerstin… ? Jag som trodde det var Millroll FÖRST som gällde ? Jaja, alltid är det någon som kommer först, strunt samma vem…;-)

  Gilla

 3. Eric

  Grattis, you did it!!!Jag njuter också av ledigheten nu.God Jul

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.