Kvinnogöra !?

 
 
Så var det dags för sista officiella reprissändningen av Färgradions Kvinnoserie. Färgradione egen "stilla vecka" går mot helg och du kan börja tona ner och tänka på helgen….eller ? Finns det kanske mer plikter brar för dig ?
 
Nå, klicka här för att få inspiration…Färgradion tackar för sig för den här gången….vi lämnar lite bonusmaterial i listan till vänster i "FRNplay" (FärgRadioNewmill-play) bla "Those dogs" som förut ingick i programserien men nu har utgått på grund av mossighet. Det finns väl ingen kvinna numer som tror att män är djur, eller…? 😉
 

1 kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.