Längtar efter musiken med stort M

 
 
Längtar efter att kunna göra musik igen. Musik med stort M som åtminstone jag själv inte kan motstå. Men den kommer inte farande längre, som förr. Då kunde melodislingor med tillhörande text bara flyga över mig och det gick liksom fort och lätt att slutföra det hela. Är det kanske hela apparaten omkring, att jag vill spela in min musik och liksom göra "mer" av den nuförtiden, som gör att det inte händer fullt lika "lätt" längre ?  För stor apparat, liksom…Eller är det kanske åldern ?
 
Men det skulle vara så roligt om det gick.
 
 
Det är väl det att man hör så mycket. Öronen är fullproppade med allt man både vill och inte vill höra.
Kanske dags att tvätta öronen ?  Med lite…….?  (Monteverdis Maria Vesper igen)
 
 
Sover på saken, gör i alla fall Misse…;-)

4 kommentarer

Under Tid

4 svar till “Längtar efter musiken med stort M

 1. berit

  Snart kommer våren och då kommer säkert inspirationen att flöda. Tills dess får du lyssna på andras musik och klappa dina fina katter. Kram

  Gilla

 2. Millroll

  Tack Berit! Kram och trevlig helg! =)

  Gilla

 3. Gunilla

  Det brukar vara så att allt går i vågor. Toppar och dalar. Inspiration är inet man kan tvinga fram.Jag kom för att önska dig en skön och avkopplande påskhelg. Njuta av stillhet och eftertanke. Det kommer jag att göra, kanske till musik i kyrkan för att fundera på livets stora gåta och tacksamhet att jag får uppleva det om än bara ett ögonblick. En bra påsk till dig.//GunillaPussa på kissen, min har fått för många…..

  Gilla

 4. Millroll

  Ja, tack detsamma, katterna är faktiskt två här hemma…men för många pussar tror jag aldrig att de har fått. Har inte hört sådana klagomål i alla fall. Jag önskar också dig en skön helg och vacker musik ! Bach är ju alltid bäst i dessa tider.Ha det gott! =) H

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.