Frustrations-blogg, om var eller varför och om?

 
Snurrar runt bland andra bloggportaler, men finner inget som lockar. Försöker  hitta ett bättre alternativ än WordPress. Visst  kan det vara bra där om du bara skriver. Ganska lätt att komma in, lätt lägga in bilder, men inget album där heller, fast det kan man visst fixa. Och ingen media player. Blogger likadant. Jag skulle kunna skriva på alla dessa olika ställen, men frågan är var just min space-blogg "Tid" skulle kunna passa in, eftersom jag nu är tvungen att flytta på den.
Tvångsflytt ?
 
Den får kanske ses som en flykting som inte får plats nånannastans, utom på WordPress där den inte riktigt känner sig hemma.
 
Och varför ens fundera ? Lägg bara ner bloggen (fast spara den först på din dator), och ge sen utrymme för nåt nytt!
 
Jag vill inte ha en ny blogg, jag vill ha en gammal med historia…..Som att jämföra Europa med USA. Lägg ner Europa och flytta till USA, bara.!
Var inte så sentimental….

 
Fast i mitt huvud här på Tids-sidan har jag ju just  bilder från New York. Kanske symptomatiskt ? Kanske ett tecken i tiden. Någon som balanserar sig upp mot den höga skyskrapan, som sträcker sig mot himlen. Någon som sträcker sig mot skyn men inte når botten. Kanske ska jag försöka nå botten i min nästa blogg och inte sky några medel.
Och där ska jag dyka ner i mitt och andras undermedvetna och inte ge mig förrän jag har kommit ut på andra sidan…Och var befinner jag mig då ?
I WordPress ?
 
…Jag måste sluta, jag måste sluta…..
 
Men jag kan inte. Jag vet inte hur man gör när man slutar. Jag kan börja hur många projekt som helst, men jag kan inte sluta, och framför allt inte avsluta…
 

4 kommentarer

Under Tid

4 svar till “Frustrations-blogg, om var eller varför och om?

 1. berit

  Undrar om man kan spara ner en kopia på hårddisken och ändå ligga kvar till mars eller när det nu var

  Gilla

 2. san

  å jag som tyckte tvärtom – att oj! vad skoj med ny/gammal blogg..men jag förstår dig ändå

  Gilla

 3. Roland

  Blogger upplever jag som olikt WordPress. Jag har hittat lite fler finesser där. Det finns ju album och mediaspelare. Det gör det. Det finns emellertid inte allt.hälsningarRoland

  Gilla

 4. Millroll

  Tack! Ska undersöka det där, tids nog…fast jag har inte hittat någon medplayer än, vid första påseendet, men har ju sett att flera andra använder den…jaja, det ordnar sig väl, men inget blir som förr ändå…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.