Tomtegummans sista suck….

Hela dagen har jag brottats med de hårda tingen till ingen nytta..och jag blir så trött i nacken….snälla låt mig få vila från allt detta. Kanske att jag redan i morgon slipper hattar, bockar och granar…själv fick jag hänga på en spik på ytterdörren ända tills de satte mig på den här bocken.
Aj, min nacke! Kom nu tomtar så går vi!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.