Förkylt var det här……#12

http://bisonblog.se/blogg100/

Med snuva och lite småfeber hasade jag mig iväg till jobbet för att jag skulle börja mitt dansmatteprojekt med en ny klass, ganska så taggad. Men stön….Det passade inte så bra idag, och det hela sköts upp till imorgon. Och jag som hade övervägt att stanna hemma idag med snuvan, men…..sånt är livet! Luften gick ur mig. Det är bara att bryta ihop och gå vidare. Så får kanske en och annan kapitalist också tänka i dessa dagar. Det går i alla fall inte att gråta över spilld mjölk. 😉

 FB_IMG_1426186600159

Bild: Jenny Svenberg Bunnel

Lämna en kommentar

Under #blog100, Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.