Och på den tredje dagen… #3

I det plötsliga snölandskapet som uppstod i natt – simsalabim – tassar vi vidare i vårt för tillfället upp-och-ned-vända sommarhus. Vi har haft en läcka på landet, så när vattnet sattes på i helgen i stora huset, uppstod så småningom ett litet Niagarafall vårt hus. Det åtgärdades av rediga släktingar, som tur var. De satte in alla möjliga fläktar och nu står värme på, med diskho och spis utställda i vardagsrummet. Och vi for ut och deltog så småningom. Om man nån gång undrar hur det är att bo i ett läger utan rinnande vatten och med alla sin prylar utspridda, utan kontroll på dem, kan det vara bra att testa det här. Dock var det bara ett läger ”light”. Värme fanns i huset och vatten gick att hämta i närbelägen hus

Viktigast är att vi hade friheten att ta oss därifrån, vilket vi gjorde idag, men det kan ändå vara nyttigt att leva lite ”off”, utan några bekvämligheter ibland.

Hur har inte människor levt under förskräckliga omständigheter under mänsklighetens historia?  

En tankeställare väl hemma i ”den gamla vanliga vanligheten” när fredagsmyset när som helst slår till. ..

  

Det finns förhoppningsvis tid att göra om och göra bättre, bara vi inte väntar för länge. Men jag är tidsoptimist, så det kan nog gå att både rädda världen och en och annan sommarstuga utsatt för onödigt mycket väta.

Ha en god helg, så länge! 😊 

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.