Lite splittrat….. #49

Dagens blogg blir nog lite splittrad. Finalspel i hockey – råkar vara lite engagerad eftersom Brynäs deltar och det laget har jag hejat på sen 10-årsåldern – och hemkommen från ett APT där höstens tjänstefördelning är klar – vilket var trevligt för mig då jag fick tillbaka min gamla tjänst efter många år och dessutom kommer en kär gammal kollega tillbaka och ska jobba i mitt arbetslag. 

Jag vill förutom detta ha lite ambitioner att hänga med i dagsaktuella händelser på Rapport. 

Ja, så ni förstår kanske att dagens blogg blir lite hipp som happ, om det ens blir nån blogg alls…… 😉 

Men dagen började riktigt snärjigt. Mitt armbandsur gick plötsligt 10 minuter för sent, vilket jag upptäckte när jag precis skulle gå hemifrån. Hastade ner i tunnelbanan och upptäckte då att mitt SL – kort låg i rätt ficka men inte rätt jacka, dvs inte i vinterjackan som jag bytte till idag pga vintervädret. Bara att springa hem igen, ringa kollegan som öppnade fritids och ursäkta att jag skulle bli en kvart sen. Tänkte att denna dag kan aldrig sluta väl, men trots allt…. Det kunde nog bara bli bättre,  och lika omväxlande som aprilvädret har varit, har dagen varit.

Under tiden jag har skrivit har Frankrikes politik avhandlats i Rapport, liksom Storbritanniens, Sveriges nya budget, pedofilbrott och mycket annat smått och gott, och även i detta fall….. Det kan bara bli bättre. 

Och hur går det då i hockey-matchen?

Tack för intresset…. 1- 0 till Brynäs!

Och det kan också bara bli bättre….  😉 

Annars får jag glädja mig åt att blåsippan ute i backarna står….. 😉 

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.