Ingen mer sillsallad

  
Ingen mer sillsallad…ingen mer choklad eller slöa frukostar som sträcker sig ända till middagen…inga sena kvällar vid datorn…så det blir som för mig i morse…försenad två timmar till jobbet ! Fast det var ju väckarklockans fel ! Men ändå. Jag reagerade inte förrän efter ett bra tag på att det var så ljust redan klockan sex på morgonen.Trots att gårdagen varit så mörk. Ringde till skolans expedition och frågade om det stämde att klockan var tjugo över åtta. "Det är korrekt", svarade hon där. "Ja, i så fall blir jag två timmar försenad !!!"
 
Nu blir det "brasiliansk vardag" igen och inga fler kluriga frågesporter eller knäckande av nötter….så nu är det bara att lyssna…inga fler pedagogiska trix  för att få er att lyssna på just min bloggmusik..och sen igår har det visst inte ens gått ?
 
Så…keep cool
 
Fast förresten……på vilket sätt kan man säga att dagens musik har med titeln på min blogg att göra ?
 
(hmmm…men just nu tycks min media-player ha tagit time-out ? På Mauritius ? Om det vore så väl !)

9 kommentarer

Under Väder & Vind

9 svar till “Ingen mer sillsallad

 1. Aniara

  Men, men . . .man får ju klicka lite ibland också ju!
  😉

  Gilla

 2. Aniara

  Och du, välkommen till Brutalflexklubben!
  Om du övar lite mer så kansake du platsar . . . .
  😉

  Gilla

 3. Benedictus

  Slutar! Jag önskar att det inte är slut. Av hela mitt hjärta. Men kanske är det slut. Eventuellt. Hur vet man att det är slut? Är det när man ger upp? När någon säger åt en att sluta? Jag vet inte längre. Jag har inga svar. Bara frågor. Slut? Låter så slutgiltigt. Och trist. Och tomt.
   
  Den Svarte

  Gilla

 4. Eva

  Det brukar vara väckarklockans fel, skönt att ha någon utomstående (som dessutom inte tar åt sig så mycket och blir lessen) att skylla på…
   
  Ingen mer choklad eller sånt här heller, julen har inte varit snäll åt mitt midjemått, eller några andra mått heller för den delen.
   
  Brasiliansk vardag… har den något släktskap med brasiliansk vaxning tro? (och nu när jag var busig och skrev det kommer du få bli mål för massa underliga sökningar….)

  Gilla

 5. Fancy

  *asg*…Hoppas du sov gott iallafall…fast det måste du ha gjort…*L*…Musiken är riktigt skön, får en att längta bort…Mauritius …hmmm…*s*…
   
  ***KRAM FANCY***
   
   

  Gilla

 6. Anna-Lys

  "Ingen mer … " samt din musik får mig att tänka på ett portugisiskt/brasilianskt uttryck som inte finns i något annat språk SAUDADES … det vackraste ord jag vet!

  Kram

  < Anna-Mys >

  Gilla

 7. MAKI .......damen med rosor

  Hej och god fortsättning kan jag önska Dig!
  Kommer att sakna Din sida ,,,faktiskt….med musik och hjälp jag fått av Dig!!!
  Jag måste erkänna att jag kan tydiligen inte tillräckligt mycket om det här med data….vilket gör att vi har bara strul ,,,även efter rensningen ,,så fort jag skullle gå till speissen så klick,,,,,strul……DET går inte ,,,
  Önskar Dig ……………………SJUNG och må så gott
  m a k i……………………

  Gilla

 8. Anna-Lys

  Näää nu går jag till Clas Olssons (gubbdagis) och ser m jag finner en och annan hörlur eller nån annan på lur 😉

  *hugs from outer space*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.