Trumvirvel…………..

 
Tadam, Tadam, Tadam, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tagadadam…………..
 
 
Jag har köpt ny kamera !
 

 
Och inte nog med det…………..trrrrrr !
trrrrrrrrrrrrrrrrrr…………ragadagosch !
 
 
Vårt hem har fått tvillingar……   
 
 
 
 

8 kommentarer

Under Gratulationer

8 svar till “Trumvirvel…………..

 1. CrazyYoda

  …Jojo…kan nån´så kan canon!
   
  Kul ju…med lite nya leksaker…gratulerar!!!
  Precis som ett litet barn på julaftons-morgonen skuttar hon omkring där på vardags-rums-golvet och trallar av förtjusning. 😉
  Zooooom…klicketiklick….klick…klick…åsså va de minneskortet fullt…jaha va bidde de nu då…in i datorn me kortet…
  En halv kaffekopp…två oknutna skosnören å en kattnos…jojo…surealistiskt så det förslår…men vad är det här då…ser ju ut som ett mån-landskap…haha nu ser jag ju…det är ju en bit av min tumme…tihi…
   
  Tack för de kulinariska tipsen…har bestämt mig för att smaksätta med Groggenzola..fast gratinera…hur visste du…eller är du lite "synsk" som en extra-gåva…utöver de du redan besitter! 🙂  Det där med ris e inte min starka sida såvida man inte äter på orientalisk restaurang eller nåt…tror faktiskt jag ska laga till hasselbacks-potatis…de e ganska gött ju…lite udda smakstarka grönsaker har jag också i åtanke…vi får se vad som finns i butiken under morgondagen…
   
  Får väll önska även dig en njutfull afton ikväll då…och som sagt…en trevlig helg…
   
  Kalas e´ kalas…
   
  Oj där föll visst en vas…
  En sjudundrandes kras…
  Tusen skärvor av glas…
  Alla tittar på Klas…
  Knas…
   
  …*Poff*
   

  Gilla

 2. Unknown

  Nu fungerade din sida som den skulle. Har du skaffat dig en ny leksak? Förstår att det är roligt men jag får nöja mig med andras bilder. Måste ju även sköta marktjänsten och jag hinner inte så mycket annat.  Idag har jag lagt in 2 st låtar som mitt barnbarns
  band har gjort. De ligger på "Mitt barnbarns låtar" om du skulle vilja höra dem. Barnbarnet spelar gitarr och synt och sjunger med
  ibland.
  Kram kram

  Gilla

 3. Aniara

  Yes box, allright!Nu skall det bli klicka av förstår jag.KUL!!!!
  Ser att kameran har en sån där vridbar historia på baksidan. Och undrar om jag inte såg en sån alldeles nyss, kamera alltså. EN snubbe som just skaffat sig en och tuppade omkring. 8 milj pixlar och lättfattad meny och . . ..
  vart ganska grön i nobban jag
  Suck, suck, suck
  Undrar hur länge man måste vänta innan man kan med/har råd att köpa en NY kamera igen!;-)
  Och ja, nu får du sätta igång att plåta så det ryker!
  =)

  Gilla

 4. Aniara

  Öh, kollade lite bättre.
  10 miljon pixlar är det ju!
  Uj!
  wow
  Min är bara på sex . . .=(
  Fast å andra sidan har den 10x optisk zoom ;-P
  fast återigen, min dumma leksak går inte att köra manuellet och det gör den där Canon.
  Usch, borde kanske ha tagit mig en funderare innan jag rusade åstad.
  Äh, gjort är gjort.
  Men, har du inte börjat plåta nått än!!???
  !!!!

  Gilla

 5. Benjamin

  Hellow,
  I\’m Benjamin from Belgium… It\’s just to tell you that your space is great…
  Byeee

  Gilla

 6. Eva

  Ja varför nöja sig med en… Det skulle vara roligt att höra historien bakom de två kamerorna, varför det blev två, fick man den ena på köpet eller kunde du inte bestämma dig? Fast… de är ju likadana ser jag vid en närmare titt… Eller ska du fota i stereo, så som våra ögon gör.

  Gilla

 7. CrazyYoda

  …En liten snabb runda in och lyssnar lite på Esbjörns fina piano…har lyssnat på deras nya verk…men tyckte den var alldeles för "experimentell" eller hur man ska uttrycka sig…så det blev inget köp där inte!
  Nä raskt iväg…tur man har flextid…
   
  Have a nice week…

  Gilla

 8. Eric

  Min fantasi tar fart med två likadana kameror på nattygsbordet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.