Trassel

 
Morr…..
 Bara för att jag skaffat en ny kamera så kan jag plötsligt inte lägga upp ett nytt fotoalbum utan gamla album dyker upp när man minst anar det ???
Förklara det den som begriper !
Så fort jag "sparar och stänger" kommer några helt obefogade bilder in.
Jösses !
Lagen om alltings jävlighet, eller ? Ska försöka lägga in i bloggen istället…
 
Oj…hoppsan ! En dag senare fungerar plötsligt fotoalbumet som vanligt igen ???
 
Magic !!!!
 
Sambo fyller år
 
Hela familjen sjunger
 
 
 
hemåt
 
 
igen
 
 
tid
 
 
plats
 
 
 sol…
 
 

2 kommentarer

Under Datorer och Internet

2 svar till “Trassel

  1. Eva

    Lagen om msn spaces allmäna strulfaktor kanske… Jag har inte lagt till några nya album på det sistone, bara fyllt på de gamla lite då och då, kanske skulle lägga ut lite julbilder kommer jag på nu när jag ser dina födelsedagsbilder (logiken där…)
     
    Kissen var med och sjöng förstår jag, det såg nästan lite farligt ut där med katt och ljus.

    Gilla

  2. Eric

    I Göteborg finns det ingen snö kvar. Kul med foton. Fast jag har lite svårt för att orientera mig. Det var några år sedan jag irrade omkring på Stockholms gator. Och då irrade jag. Kämpade mig över Västerbron efter att ha gått genom gamla stan och gick tillbaka till Hötorget där min säng fanns. Gamla stan är bäst och vattnet. Men man blir totalt förvirrad.  I Göteborg är vattnet åt väster.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.