Lite mer uppgrävt..

 
Fortsätter att finna glömda dokument som kanske borde fortsätta vara det….och hittar en ny "trall" som jag lägger in….
Med anledning av vadå ?
Kanske finns nåt att ändra på….
Kan man inte ändra på andra så får man ändra på sig själv och sina egna danssteg och då får de andra se upp !
 
 

Till lags, till lags,

jag ska vara till lags

och dansa i vänliga cirklar omkring,

som ingen annan jag dansar i ring

i armkrok med dig och i snoa med hej

och med hopp och galej.

 

Till lags, till lags,

ska jag flamsa och tramsa

och tralla, och pling

och plong, jag sjunger ding, dong,

en tillrättalagd sång om mig

som aldrig, nej aldrig sa nej.

 

Till lags, till lags,

du vet att jag är

så rar, så rar och skrattar ikapp

med var och en som är mig så kär,

så jag knyter en knut på mig,

och ger upp ett tjut, Tjohej !

 

 
 

12 kommentarer

Under Mänskligt

12 svar till “Lite mer uppgrävt..

 1. Queenie

  Trevlig helg……jag har precis knutit upp knuten påmig själv….kram/Q

  Gilla

 2. Aniara

  Och här skaldar du så det står härliga till!Tonsatt också?
  Någon dansar . . .
  =)

  Gilla

 3. Fancy

  Tralala…va gla jag blir…toner och kåseri på eeeeeeeeeeeeeeeeeeen och samma gång.
   
  ***FANCY***
   
   

  Gilla

 4. Benedictus

  Åh, hej där fru Millroll. Dig har man ju hört talas om. En sann filantrop. En dansant fotograf. En skaldande poet. Är det för sent att anmäla sig till sommarens Färgradio? Jag har många ideér som jag skulle vilja realisera i ett av dina program. Jag har vissa teorier om björkarnas utbredning som jag tror skulle vara av intresse för dina lyssnare. I korthet går det ut på att vissa kommunistiska regimer planterat björkar på högre breddgrader än vad som är naturligt möjligt. Allt i syfte att förändra klimatet för att på det sättet kunna skylla på den västerländska kulturens livstil som gett upphov till den förödande växthuseffekten. Ja, jag vet att det låter spännande. Jag berättar gärna mer mellan fyra ögon. Var kan vi träffas. Jag kommer att vara i Stockholm på onsdag och torsdag. bor du i närheten?
   
  Vi ses förhoppningsvis.
  Albert

  Gilla

 5. K

  Till lags, till lags?
  Nej aldrig mer till någon lag än egna hjärtats lag.

  Gilla

 6. Eric

  Knyta knutar på sig själv.
  Då blir det inte så bra.

  Gilla

 7. CrazyYoda

  …TILL HAVS, TILL HAVS…kanske av dig som Jonathan Reuter fick inspiration…till Jussi Björlings klassiker? ;-)För övrigt hade framfördes den i Stig Olins romantiska musical "resan till dej" från 1953…
  Ja om det nu är av intresse förståss…annars behöver du ju inte bry dig? 😉
   
  Ha en trevlig söndag…

  Gilla

 8. CrazyYoda

  …Oj där smög visst sig in ett HADE mitt i allt…vad HADE det där och göra? 🙂
  …*poff*

  Gilla

 9. Unknown

  Du hittar mycket i dina gömmor. Javisst har man försökt att var till lags men till vad nytta. Ändå, ibland är det bäst att vara tyst
  föra att just vara till lags. Hoppas du får en fin vecka. Min är fulltecknad varje dag så jag undrar om den inte blir lite jobbig………
  Så är det att vara pensionär.
  Nu dansar vi vidare……….

  Gilla

 10. Gun

  Bjud upp, bjud upp, den nya dagen gryr…kram

  Gilla

 11. Eva

  Den där förstod jag bättre, och det där är inte bra, man ska inte knyta knutar på sig själv och gå på tå och dansa i ring och smila och vara glad för att göra andra til lags. Aldrig. Man kan aldrig göra det ändå, för det är alltid nån som inte är nöjd. Det bästa är att vara sig själv till lags så får andra nöja sig med det. Och det ska jag säga… som aldrig säger nej och vill inte, utan javisst, självklart gör jag det… dumma vi är…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.