Dags för en liten reprissändning….

 
Glad Påsk !
 
 
Till påsk är det ju alltid någon som ska offras, enligt "gammal god sed", eller hur ?
 
En liten påskkycklings öden och äventyr ser du HÄR

19 kommentarer

Under BarnRadioKanalen

19 svar till “Dags för en liten reprissändning….

 1. harleen

  hi do you speak english?

  Gilla

 2. Unknown

  Tack för kommentar! Min blogg var så illa skriven så den var knappt läsbar upptäckte jag i morse. Nu har ja rättat till de värsta fadäserna.
  Önskar dig en jättetrevlig påsk.
  Kramis

  Gilla

 3. Inger

   
  Hejsan det var längesedan!!!
   
  Såg dig på en som hade lämnat kommentarer på min sida. Tänkte att var det inte denna dam som var så förbaskat arg över mina synpunkter på ett program som hette bonde söker fru. Och visst var det välan så. Ja hur som helst det är glömt och jag vill bara önska dig en riktigt God och glad Påsk. Och om du är intresserad så kan du gå in på min sida och kolla erbjudandet om en resa som avgår i morgon. Vi blir många så häng på vetja.
   
  Kram från Inger på bloggen

  Gilla

 4. Kurt

  Hujambo? Habari za kutwa? Jina langu Roland. Wewe ni mcheza? Kwaheri!

  Gilla

 5. Putte

  Tittar in och önskar Glad Påsk

  Gilla

 6. Pia

  Men inte ankor väl,,
  det är väl kycklingar som ofras,,
  O mig veteligt så har du en ankunge på bild,,
  Glad påsk

  Gilla

 7. Inger

   
  Hejsan på dig!!!
   
  Du får bokningsnummer 32 Så nu får du inte backa ur min vän. Till och med sonen har anmält sig. Ja han ska välan hålla ordning på mamman sin antar jag Ha Ha  Jag ska ha tandemkvast och den andre manlige deltagaren på denna resan bak. Så inget flirtande med honom. Ja du skoja det måste man ju ibland. Livet är då inte alltid så sorglöst som det kan verka på bloggarna. Men jag håller ångan uppe och det ä la tur dä. Önskar dig en Glad Påsk och tat lugnt. vi hörs hoppas jag.
   
  Kram från Inger på bloggen

  Gilla

 8. Anna-Lys

  Det var mycket djuuuuupt … hugans vad dåligt Samvete man får … hmmm om man inte är flera som i min familj heter det så Envete?G L A D  P Å S K !!! :-D< Anna-Lys >

  Gilla

 9. Putte

  Hej
  Jag igen
  Jag lånade din lilla fina påskvisa
  Hoppas det är OK?
  Ha de

  Gilla

 10. kerstin

  Ville bara kolla om du har skaffat säsongskort på StockholCityBikes. Kan vara bra om det kommer någon utsocknes på besök. Det är inte många som bjuder så mycket på sig själv som du, när du sjunger på din sida. Det är underbart. Ha en god påsk!
  //Rolle

  Gilla

 11. Kurt

  Hej Nykvarn! Trevligt att du tittar in. Tyvärr har någon idiot rivit ner tavlorna från väggarna. Det var trivsammare förr, om jag säger så.
  Vår Herre talar i tungor: "obladi-oblada"…nej, jag bara övar inför pingsten. Någon sångröst har jag inte. Det är målbrottsbalken som sitter i kläm. Men jag är en hejare på att vissla, tycker jag själv, åtminstone.

  Gilla

 12. Inger

   
  KÄRA VÄN!!!
   
  JAG HAR INTE KOMMIT LÄNGRE ÄN TILL KALMAR. DU FÅR LIFTA MED EN ANNAN PÅSKAKÄRING. HAR VISSERLIGEN EN TANDEMKVAST MEN PASSAGERAREN BAK SLÄPPER JAG INTE. SOM DU VET SÅ LIGGER JU DET VI KALLAR BLÅKULLA PÅ EN Ö I KALMAR SUND SOM HETER BLÅ JUNGFRUN. VI SYNS DÄR MEN SKYNDA DIG DET BÖRJAR SNART.
   
  KRAM INGER PÅ BLOGGEN

  Gilla

 13. CrazyYoda

  Hmm…och så det här påhittet med påsk-skinka…vad blir nästa steg från handelshögkvarteret…dillkokt midsommar-skinka med nypotatis och krimskrams-klädd ung-björk inomhus…(allting går att sälja med mör…) *Skål*
  På tal om något trevligare…som ditt föregående eminenta inlägg…hittade faktiskt hela Septemberlyran utlagd här:http://runeberg.org/septlyra
  (Om någon är intresserad?)

  Trevlig Resa Då… *fniss*

  Gilla

 14. kerstin

   
  Tack Yoda! Klart intressant.
   
  Newmill
   
  Kan inte begripa, att jag inte känner igen dig. Vi tycks bo på samma holme, och du är cyklist som jag var (jag cyklade mycket förr, men nu är jag lite funktionshindrad). !Man möts ju ibland, i monsuner och passad".
  Mitt tungomålstalande betyder: "Goddag! Jag heter Roland. Är du aktris? Hej då!"

  Gilla

 15. Eric

  Är det inte ett litet gulligt lamm som skall offras. Jag har aldrig gillat det där med att offra djur för att visa någon gud sin kärlek. Jag kan inte få det att gå ihop. Live and let live, tycker jag.
   
  GLAD PÅSK

  Gilla

 16. Aniara

  lilla Gullefjun trilskas med mig!
  Fast jag tycker mig komma ihåg att det var en något otäck historia, så det kanske är lika bra det.
  Så jag inte sitter här och blir rädd.
  😉

  Gilla

 17. Eva

  Vågar mig inte på att klicka på några filmlänkar med den här sega uppkopplingen, men om det är en katt och en kyckling med i filmen och katten är släkt med min gula katt blir det nog synd om kycklingen…
   
  Glad påsk förresten, har nog inte sagt det…. Ha en jättetrevlig påsk!

  Gilla

 18. Unknown

  Hej!! Hur lägger jag en egen låt i Windows player i min space sida?? snälla lämnat kommentar i min space.. Väntar på ditt svar

  Gilla

 19. Anna

  En klassiker. Sången tar mig tillbaka till personalfesterna vi hade förut som alltid slutade med att min dåvarande chef, aningen intoxikerad, satte sig bakom gitarren och sjöng Gullefjun med tårar i ögonen:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.