foto, för skojs skull…

 
Just idag ska vi ju egentligen inte vara glada, men kan inte låta bli att skoja med bilder i photoshop….och skulle kunna sitta så hela "fredagen lång", om inte solen sken och magen skrek på mat så småningom…än så länge är det emellertid lugnt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Och det passar väl med en gravöl till den sista nattvarden i kväll….
 
Och imorgon får vi vara glada igen !  Upp och ner på livets stig…..

14 kommentarer

Under Hobbyer

14 svar till “foto, för skojs skull…

 1. Benedictus

  Ja, idag är en bra dag. Idag kan man lida och vara fullständigt nedstämd utan att någon tittar snett på en. Och piska sig själv med påskriset tills det svartnar för ögonen. Idag hoppar jag över de antidepressiva så att själens svärta kan få slå ut i full blom.
   
  Tack!
   
  Der Schwartze
   

  Gilla

 2. Alistriona

  Mmmm..min kära Newmill…är det sorgedag idag…fast solen flödar ner över oss..ja, jag tror att många glömt just denna "sorgens" dag…vi lever inte i den tiden längre…även fast affärerna fortfarande håller stängt…visst är det kul att fixa i photoshop…men det tar sån tid..tycker jag…men att fota överhuvudtaget..är en fröjd…är påväg att inköpa en ny…snart! GLAD PÅSK….*kram*

  Gilla

 3. Carlos

  Men Millroll, det var något som hände för över 2000 år! Festa och ha kul. Jesus är ju i himlen.
  Trevlig Påsk!!

  Gilla

 4. tg

  Trodde aldrig vi skulle komma där hän …
  Kysser dina …

  Gilla

 5. Aniara

  Ja, se här har madame minsann photshopat loss! Kul med filter, eller hur?
  Snart blir det väl 3D bilder och annat också. Animerad film har hon ju redan gjort.
  Men se så, ut och häv öl nu!
  Och näää, vad då "kommit iväg än"?Här skyndas minsann inte i nån brådska. Lååååååångfredagen ju.
  Blir nog i morrn först. Snart för mörkt att börja ta itu med mössen och annat elände.
  Ha\’re!

  Gilla

 6. kerstin

  Om någon känner sig glad, vad ska han då göra? Bita sig i läppen? Var på Skansen i dag. I Halland på 1870-talet i Oktorpsgården, Halland, åt man väldigt salt fisk, och hade allmänt tråkigt. I Väla skola i Västergötland fanns mer smaklig kost, och de hade gissningsvis inte lika tråkigt. Skånegården har ett påskaftonsbord dukat, och där finns många läckerheter. På långfredagen var det enklare, men inte spartanskt. Man åt fisk – absolut inte kött. I morgon ska jag titta på hur den judiska påsken firades. Tror inte det har funnits på Skansen förut, även om det har bott judar i vårt land väldigt länge. Nå, nu är det bara några timmar kvar tills du får skratta igen. God fortsättning!

  Gilla

 7. kerstin

  Hej! Det är mycket fint på Skansen. Det besöket var det enda som var lyckat. Annars har det varit den skitdag som det anstår långfredagen. Inget gick som planerat. Det går ju fjärrtåg från södran nu. Jag köpte biljett till Norrköping, men insåg att det inte gick någon retur förrän halv ett på natten, så jag klev av i Södertälje. En natt i Norrköping är ett öde värre än …jag vet inte vad jag ska säga.
  /r

  Gilla

 8. Eva

  Snyggt! sådär vill jag också göra med foton i photoshop, jag fick ett foto på mig omgjort så där av en kompis som är duktig på det en gång, det såg ut som en tavla, det är ju lite fusk men väldigt kul.
   
  Jag tror inte man måste gå runt och liiiida hela långfredagen bara för att det är den dag Jesus dog, han uppstod ju igen så även om de var ledsna just den första långfredagen finns ju egentligne ingen anledning att gå runt och vara sorgsen nuförtiden, om man nu inte gillar att göra det… Man kan ju göra som min käre make och ta den enda vilodagen på hela året, det är en tradition han har, han kan inte sitta still en enda dag i veckan, inte ens söndagen som ska vara en vilodag, men långfredagen gör han ingenting…

  Gilla

 9. Eric

  Jag skall också leka så där med bilder har jag tänkt.
  Långfredagen var mycket längre förr och tråkigare, när allt var stängt och strängt.
  Inte så himla längesedan.
  Nu skulle jag vilja återuppleva en riktigt lång fredag, men nu skulle jag knappast ha tråkigt.
   

  Gilla

 10. Unknown

  Oj… du är händiga damen, önskar jag kunde photshop…*L*…Glad påsk…(har haft det lite svårt att besöka dej) men, i dag ville det sej.
   
  ***KRAM FANCY***
   
   
   

  Gilla

 11. Unknown

  När jag var liten var långfredagen den värsta dagen på året. Vi hade alltid kokt fisk till middag, som var det värsta jag visste. Vi fick inte leka eller lyssna på radio på annat än predikningar. Idrott var absolut förbjudet. 
  Önskar dig en fortsatt trevvlig påsk.

  Gilla

 12. kerstin

  Huga, vad tiden går. Redan åttonde april! Hr du cyklat någonstans? Det är ju tillåtet att ta cykelen på pendeltåget, men en får inte stiga av vid Stockholm C, så det gäller att vara uppmärksam vid Karlberg, annars inträffar moment 22: Man måste stiga av vid centralen, eftersom tåget inte går längre.

  Gilla

 13. Inger

   
  Hej på dig Miroll!!
   
  Jag hoppas din påskhelg varit bra och att du njutit av all god mat och drycker därtill. Själv har jag tillbringat min påsk på en fiskecamp. Huvaligen så kallt det var och sen började det snöa. Inte ett napp. Men trevligt komma ut ändå. Vi hörs hoppas jag och måste säga att du blivit väldigt duktig på detta med bilder. Ska själv försöka mig på bildhantering men tiden räcker inte alltid till . Konstigt det borde den ju göra för jag har ju förtidspension…
   
  Kram från Inger på bloggen

  Gilla

 14. Unknown

  Tack det samma:):)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.