Får huvudvärk av alla ”fantastiska män” !

 
Alltså, jag får huvudvärk, inte bara bildligt  utan även bokstavligt, av krångel med min mediaplayer. Hur jag än gör så kommer samma musik ut i hörlurarna när jag växlar till "avsluta redigeringsläge". Inget fel varken på låten eller Monica Z, men till slut kan det ju bli som i filmen "Picasso", när Lena Nyman kommer in i ett dystert grått rum och sjunger en finsk visa så strålande glatt så allt blir färg och alla blir glada och spralliga, men när det visar sig att hon inte kan något annat än att sjunga just denna sång och ständigt bryter ut i den blir ju folk så galna att de är färdiga att mörda till slut. Nu lever ju dessvärre inte Monica längre, vilket kanske var tur för henne i det här fallet, men jag blev till slut vansinnig efter att för fyrtionde gången växla läge efter att ha tagit bort alla uppgifter, bockat av att mediaplayern ska spela direkt, osv, och…….
 
den vackra men i det här fallet så plågsamma melodin brusade igång.
 
    IGEN !!!     (ansiktena speglar förändringen av mina känslor under kvällens, eller snarare nattens gång.)
 
Jag la ju till den här mediaplayern innan msn hade den som tillvalsplug-in och nu vet inte spaces om att den finns, fast den i allra högsta grad existerar. Sen när jag går in på "ta bort" eller "lägg till" moduler, så går det ju inte att ta bort en modul som inte finns. Det står bara "lägg till" bredvid mediaplayern. Och ingenstans får man veta hur man tar bort en modul som inte finns. Lagen om alltings jävlighet.
 
Förut har ju den mediaplayer som jag har (fast jag inte har den) fungerat ändå, fast när jag sparar en ny låt kommer jag till en sida som har upphört, men själva sparandet har ändå funkat. Nu funkar ingenting. Undrar just om alla dessa "fantastiska män" som hon, Monica, sjunger om,  kan ha någonting med det att göra. Jag vet inte jag, fast jag anar en konspiration. Men jag får bara ont i huvudet av dom ! Eller så är det frånvaron av dem som gör att det inte funkar. De "fantastiska" alltså. Hur som helst…på Spaces serviceavdelning lär de inte hålla hus i alla fall.
 
 
Morr….och så blev en älsklingslåt förstörd också.
 
Och till valborg blir det körsång igen och jag lovar att inte sjunga samma hela tiden. Fast samma som förra året blir det förstås. Och samma publik. Snart slänger de väl oss på brasan, och skriker  "Säger du Sköna maj en gång till, så skjuter jag", typ. Nä, så illa ska det ju inte gå.
Vi får till och med betalt. Ibland lönar det sig bättre med musik IRL.
 
Ha det så länge !

4 kommentarer

Filed under Datorer och Internet

4 responses to “Får huvudvärk av alla ”fantastiska män” !

 1. Unknown

  Var glad för att du får sjunga in våren. Det  har jag inte gjort på många år och delvis är det mitt eget fel. Samtidigt går jag inte gärna ut själv på Valborg   utan vill ordna en god supe` för två.
  Något krångel med mediaplayern har jag inte haft på länge fast ibland händer att en låt som jag lagt in försvinner och den som jag hade tidigare kommer in istället. Själv har jag trott att någon stulit HTML på låten. Det tråkiga är att jag numera bara kan spela
  musik som jag har på min dator och det är mycket operamusik och det är inte så många som gillar. Jag vill ju oxå spela för mina läsare. Igår var jag hos Verner och det har jag bloggat om.
  Ha en fin Valborg om vi inte hörs.

  Gilla

 2. Aniara

  Hej där.
  Känner igen problemet. Lösningen är att gå in samma väg som du gick när du la till spelaren du nu har. Efter några försök dök den upp i listan (när man är inne på "anpass") och gick att ta bort.  Och sen får man lägga till den nya och därefter borde allt vara frid och fröjd.
  Hur det nu var man gjorde för att gå in den gamla vägen, har jag förträngt sen jag gjorde det häromdagen. Letade upp det på Space Craft-bloggen, under anvisningarna för att lägga till power-toys, eller vad det hette.
  Adressen till Space Craft är http://thespacecraft.spaces.live.com/ men orkar inte leta rätt på exakt var det stod just nu.
  Sorry

  Gilla

 3. Aniara

  Äh, letade och här är det, tror jag XXXX

  Gilla

 4. Unknown

  Mooohaaaa… 🙂 om spaces kopplas i hop med krångliga män …undras om dom har luva oxå?…Hoppas det löser sej. Trevlig helg på dej i allafall.
   
  ***KRAM FANCY***
   
   
   

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s