Jag cyklar…alltså finns jag !

 
 
Äntligen orkar jag tänka mig att ta fram cykelpumpen och dra fram cykeln ur det lilla, lilla rummet där alltför många cyklar får dela på utrymmet. Under hela våren har det varit motståndet "motståndet" att bara tänka sig att sticka in näsan där. Och cykling som har varit mitt signum här i profilen. Ja, tillsammans med katterna då. Men jag har övergivit min tappra springare under året som gått. Som jag har cyklat i ur och skur under åren som gått. Inte i halka dock, men annars…
 
 
Hur kunde jag vara så "out" ? Så jobbigt kan det ju inte vara att pumpa en cykel. Även idag drog  jag på det in i det längsta. Men så "tog jag mod" till mig och drog fram cykelkorgen och pumpen och tog med regnkläder och kameran. Detta skulle förevigas. Första cykeldagen år -07.
 
Mitt nya pass skulle hämtas. Ett lägligt tillfälle. Och så vips iväg ! Tänk vilken upplevelse egentligen. Där kan man tala om "flyt" ! Eller "glid" ! Och nu förstår jag inte hur jag har kunnat låta bli. Nog är det ett hälsotecken. På väg igen, tror jag…men man ska skynda långsamt…..Det säger alla som har erfarenhet av min"åkomma". Inte minst alla lärare och kollleger som jag har mött på skolan nu. Jag tror att jag har drabbats vid absolut rätt tidpunkt. Så mycket förståelse och omtanke trodde jag inte fanns.
 
 
Tur i oturen..och jag rullar vidare !
 
 
Hemma igen…..puh….Jag har cyklat, alltså finns jag !

19 kommentarer

Filed under Hälsa

19 responses to “Jag cyklar…alltså finns jag !

 1. Carlos

  Hej Millroll! Nu var jag först!!
  Jo, jag har tre barn, 34 (pojke), 32 (flicka) och 25 (flicka). Första flickan har en son och flicka nr 2 har en dotter. Så lite hände i min ungdom.
  Var det skönt å börja cykla? Jag ska ta fram min nu i helgen, måste gå igenom hela cykeln innan jag hoppar på den.
  Ha det så skönt bara du kan, kära Millroll.
  Kramar
  Carlos

  Gilla

 2. Unknown

  Jag tar gärna cykeln och särskilt när jag åker till Ikano-huset (du vet ju var jag bor). Gillar inte alls att ta bilen dit med alla rondeller och bilar. I fouraar när jag skulle bila till dansen starta inte bilen utan jag fick slänga mig på cykeln, som stått stilla för länge och växeln funkade bara på 3:an. Du vet säkert att jag har uppför hela vägen till stan………Efter denna cykeltur 2 tim gillesdans…….
  Kram på dig

  Gilla

 3. Anna-Lys

  Jag aer totalt cykel/ och inlines beroende …  har alltid hjul for det aer kul.< Anna-Lys > 

  Gilla

 4. Eric

  Cykla är ett måste för mig. Och det är helt klart ett friskhetstecken att du cyklar igen.

  Gilla

 5. Madonnan

  Hej,
  tittade in här och kände igen mig lite. Ska gå förbi där vid vattenet vid Slussen senare idag.
   
  Ha det fint 🙂

  Gilla

 6. tg

  Hej hopp vännen !!!
  Förlåt att jag varit borta …
  Du vet hur jag är …
  Ibland så ligger man … eller också …

  Gilla

 7. Anna-Lys

  Tar mig tid att säga godmorgon!< Anna-Lys >May the wheels be with You

  Gilla

 8. U

  Cykla är livet! Snygg låt "den långsamme…" Inget regn nästa vecka – då är humöret på topp! Vi syns! Italien resenären.

  Gilla

 9. BeJi

  Min existens är nog av det luddigare slaget, då jag inte ägt en vettig cykel på tio år eller något sådant … dessvärre. Däremot så går jag väldigt mycket – vilket torde vara ett (i och för sig bräckligt, men ändå) tecken på att jag existerar. /Bj.

  Gilla

 10. Robban

  Stilig hoj! Hur många växlar?Jag cyklade ju till och från jobbet i många, många år. Visserligen gick(!) det på bara ca. 10 minuter, men ändå. Nu har jag ju dock flyttat till Tungelsta och jag anser att det är i längsta laget att cykla till jobbet då. OK, allt går om man vill, men du… jag vill inte!Men jag ska i alla fall ta upp cyklandet igen inom snar framtid. Jag måste bara inhandla nya bromsbelägg till min 21-växlade Logan(Coops eget märke) först. Jag har även en bastant, oväxlad Kronan-hoj som jag gagnar på vintern.Tack för alla goa kommentarer, Millis!Sköt om dig!/Rob

  Gilla

 11. CrazyYoda

  Skönt att inte luften gick ur din hoj iaf. 🙂
  Ja du…vad säger man? Det bästa vore kanske att stänga av dem en säsong för osportsligt uppträdande? Så kanske de förhoppningsvis lär sig…

  Tjillevipp…

  Gilla

 12. Anna-Lys

  Intressanta tankegångar (hos mig) VAR är du då?< Anna-Lys >

  Gilla

 13. Robban

   
  Duuuuuu… varför kallar du dig Millroll? Vad betyder det? Nu ska jag sova – jobb imorrn gudbevars. :o)Sköt om dig!/JBK

  Gilla

 14. Aniara

  Framme?
  =)

  Gilla

 15. Anna-Lys

  Punka igen?< Anna-Lys >

  Gilla

 16. oops

  Oj… vad länge sedan …
  du har skrivit en riktig vårblogg

  Gilla

 17. Benedictus

  Long time, no see!
   
  Ursäkta att jag varit lite dålig på att höra av mig. Jag har ju fasligt mycket att göra och många järn i elden nu för tiden. Jag har filat lite mer på mitt förslag till samverkansprojekt men inser att tiden inte riktigt är mogen att sjösätta det hela ännu. Du har rätt, perfektion är allt och jag skall verkligen göra mitt yttersta för att du skall bli nöjd. Jag märker att det varit lite lugnt här på sistone. Hade ju kunnat bli orolig om det inte varit för att jag redan ställt ditt horoskop och fått fram att du är ute på en lång resa till varma  nejder. Du kommer att träffa en mörk främling, men akta dig för Cosa Nostra. Fredagen är ytterst gynnsam om du vill bli befruktad, eller om det var då du skulle vinna en sångtävling. Svårt att se. 😉 Hemresan kommer att gå om möjligt bättre än ditresan, eller om det var tvärtom.
   
  Ha det nu
  Albert
   
   
   

  Gilla

 18. tg

  Var är du ..?
  Pumpa cykeln och sedan ses vi …
   
  Kramar & Pussar

  Gilla

 19. Inger

   
  Hej på dig!!!
   
  Längesedan vi hördes av. Men jag undrar bara så att allt är bra med dig och att dina katter har det O.K
  Själv har jag haft det jobbigt med sjukdom och elände i min familj så jag har legat lite lågt. Hoppas vi hörs.
   
  Kram Inger på bloggen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s