Nu är jag här igen…

 
Tillbaka till något som liknar mig, tror jag. Vet inte riktigt. Men mitt  normala jag är ju inte alltid det bästa jaget, men åtminstone igenkännligt. Efter ett par veckor i en ständig ström av ord och toner har jag nästan lyckats stänga av den värsta kranen som brusar inne i min skalle och kan snart tänka en tanke i taget.
I takt med det har vi också skalat ner den yttre miljön här hemma. Enligt någon slags feng-shuitanke. Vet inte riktigt, men har fattat att det handlar om att man ska ta bort saker i den takt som man tillför nytt, vilket inte riktigt har varit fallet här. En ständig tillförsel av apparater, sladdar, instrument, och annat smått och gott, men ingenting försvinner. Så är det också med min arma hjärna. Visst behöver den stimulans och syresättning, men den behöver ju inte tappa andan och bli ihjälgasad av den tjocka atmosfären därinne. Så ursäkta. Jag måste rensa lite där uppe innan jag kan sortera orden och sålla bort de minst nödvändiga. Annars är ju risken den att orden bara strömmar ut, som vanligt, innan jag har hunnit organisera mig och dom. Men det är skönt med lite luft mellan fåtöljer och kommatecken.
Och skalar jag bort det jag skulle ha skrivit här…behöver lite luft snart…så kanske det uppstår något oväntat ?

2 kommentarer

Filed under Tid

2 responses to “Nu är jag här igen…

 1. K

  Välkommen tillbaka till Livet efter Facebook! Ett lite lugnare, eftertänksammare och djupare sätt att uttrycka sig.
  Facebook är mycket fashinerande. Man får en bild av människors yttre värld; kompisar nöjen. Men inte vad som rör sig på botten hos en människa.

  Gilla

 2. Eva

  Hmm… så där avskalad som jag skulle behöva bli men aldrig kan få till… kanske en annan gång när någon slags ork har lyckats infinna sig. När vi snyggade till hemma för visning av huseländet plockade vi bort massor av saker, en del möbler och det mesta \’krafset\’ som stod överallt.. det blev mycket snyggare, få se om jag kan komma ihåg det sen och inte ha så mycket saker framme, det ligger kanske lite i det där feng shui.. En annan sak med feng shui är väl att energin ska få rum att flöda genom rum möblerna ska inte stå ivägen för energin, jag tror det fungerar bättre här, kanske därför jag trivs bättre. eller jag vet inte, just i dag trivs jag inte alls, vill bara bort men vet inte vart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s