Autumn leaves

 
Musikvideo och bildspel hör ihop idag, och i övrigt har jag just inte så mycket att tillägga….som omväxling !
 

7 kommentarer

Under Musik

7 svar till “Autumn leaves

 1. Unknown

  Var nyss här och skrev en lång kommentar men allt försvann. Jag skrev om andra människors hånfulla attityd till oss bloggare.
  I min ålder finns det ingen som har dator och  jag har lärt mig att aldrig nämna ordet datorer eller bloggar öht. (kortfattad version)
  Jag är så glad för mitt barnbarn som är aupair i Barcelona och jag har nästan daglig kontakt och jag är medlem i hennes resedagbok.
  Kanske blir det så att du och jag blir de sista bloggarna på spaces som Ibbe och jag var på Bredbandsbolagets forum när de lade ned
  hi hi.
  Kram från bigga

  Gilla

 2. Eric

  Det var omväxlande och överraskande. Hur kan det komma sig? Trött? Måndagstrött?

  Gilla

 3. tg

  Inte har du väl drabbats av höstsjukan ..?
  Se så … snyt nu näsan och ta två och ett halvt djupa andetag ..!
  Vifta med öronen och släpp loss hämningarna …
  See Ya!

  Gilla

 4. Aniara

  Så till slut tar jag mig lite tid, sliter mig loss från Facbook och allt vad det heter och gör en liten djupdykning hemma hos dig. Har ju bara distansläst via rss-flödet det senaste. Inget bra ju!Och ser man på, höst uppe på östkusten också.Lite tröst skulle man behöva.Alltså, själva hösten är ju fin, fast det är det där mörkret som faller på så snabbt nu förtiden som är det jobbiga, tycker jag.Ja, inte än – men snart.:-O

  Gilla

 5. Unknown

  Jag hara skrivit om den 16 åriga pojken som sparkades ihjäl. Jag skulle gärna vilja ha dina synpunkter som sakkunnig:)
  (om du vill)

  Gilla

 6. Eric

  Jo, det var en läxa på min kurs. Att tjuvlyssna och skriva ner några repliker. Det är nästan ett omöjligt uppdrag. Folk pratar så otydligt och osammanhängande. Det är inte alls som i en bok ute i verkliga världen.

  Gilla

 7. Eva

  Ibland har man kanske inte alltid så mycket att skriva nej…. men jag brukar av någon anledning alltid lämna min blogg med en kilometer ord de gånger jag överhuvud taget orkar dit. Sen har jag hört att det finns de som förr läste min blogg som inte orkar med den längre för att jag skriver för långt, ska jag tvinga mig till såna där femradersbloggar som det tydligen ska vara? Klarar inte av dem, tycker de är rätt trista att läsa och helt omöjliga att skriva, jag får väl finna mig i att inte bli läst då och skriva för skrivandet skull, som jag började… fast såna här dagar känns det inget vidare…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.