Denna dagen ett liv..

 
Så många gånger under hösten som jag har sagt till mig själv att "idag ska jag börja"…."nu gäller det"….."ett, två, tre, på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på det sjätte smäller det !"
 
Och visst har jag börjat. Flera gånger om. På olika sätt och med olika metoder att närma mig det hela. Först ett schema. Ruta in dagen. Jobba, spela, promenera, blogga, gympa, tänka, spela, spela in, prata, "facebooka", men nej…det höll inte. Att vara sin egen arbetsgivare, mentala coach, gympaledare, studiotekniker, manager, projektledare, samtidigt som man är sjukskriven delvis, håller inte. Och jag vet nu inte riktigt vilket ben jag ska stå på. Min arbetsträning är förlängd av olika orsaker och det känns både bra och en smula dåligt. Jag vill ju komma tillbaka men det funkar inte att komma tillbaka till det jag hade förut. Då faller jag igen. In i gamla vanor och ovanor som jag inte klarar av. Och faller i gråt vid blotta tanken…Och det förslag jag själv hade, att utöka min arbetstid med mitt projekt föll inte i god jord. Dvs, projektet fanns det inga invändningar mot, men att ge mig tid för att utveckla det fanns det inte möjlighet till. Men det känns också bra, på sätt och vis. Nu vet jag var jag har min arbetsgivare, och inte…
 
Och jag vet att det är dags att dra vidare mot nya djärva mål….men hur ? Och vart ?
 
Som sagt…projektet är det ingen som tvivlar på, men det är mig själv det är fel på. Fast egentligen är det bara jag själv som tvivlar. Så fort jag tänker på min "uppgift" piggar jag på mig. Och då vet jag att jag kan göra det….tror jag att jag vet….känns det som om jag tror att jag vet….

5 kommentarer

Under Tid

5 svar till “Denna dagen ett liv..

 1. Unknown

  En sak som jag tycker är bra om det är något man vill göra är…. att diskutera med någon som man litar på. Även om man inte kan få
  några riktiga råd eller om vederbörande inte alls förstår, brukar man bara genom att tala om det komma på saker från andra vinklingar. I varje fall är det så för mig, bara talandet i ämnet gör att det lossnar….
  Bara ett  ord på vägen
  från
  bigga

  Gilla

 2. K

  Jag tycker mycket om bilden på dig!

  Gilla

 3. Eric

  http://whynoteric.blogspot.com
  Jag tycker att du är en spännande person.
  I går lyssnade jag på en äventyrare som inte bara ville överleva livet utan också leva livet  full ut.
   

  Gilla

 4. Aniara

  Tror på dig jag med!Vet ju inte nåt om projektet precis, men om det är nåt du verkligen gillar så funkar det säkert.Fast hm ja, att säga upp sig och sånt och våga ta steget rakt ut i det okända . . ..  hm, kanske inte är helt lätt. Eller ens att rekommendera. Säger jag, fegis som jag är.Och ja, mañana es otro dia, eller vad det är de säger.Fast de kan bli ganska många dagarna – utan att det blir nåt gjort.Usch och fy!

  Gilla

 5. U

  Imponerad! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.