Götgatan stories

 
Morgonstund har guld i mund..har tagit för vana att promenera med när sambon går till jobbet på morgonen, de dagar jag själv inte ska jobba. Väldigt bra ! Man kommer iväg =)
 
Och nu har jag mobil, mp3-spelare och kamera i ett och slipper rusa runt och leta efter allt. Klart bilderna blir ju inte lika bra kanske men till husbehov så…
 
Och så hade jag imorse turen att träffa på en körkompis som också ville fika. Vi gick in på nygamla "skrapan" som äntligen öppnar tidigt och tog varsin …ja just det 😉
…latte och cappuccino. Fiket heter "Götgatan Stories". Undrar vad en sån lite gata har att berätta då ? Typ, "en femöring berättar", som jag fick skriva uppsats om i småskolan. Vad kan det bli för rubrik ? Hmm…."Gammal som gatan", eller "Skor jag minns" ?
Ibland är livet lite lättare att leva.
 
Trevlig helg !
 

Windows Live Spaces

4 kommentarer

Under Tid

4 svar till “Götgatan stories

 1. Unknown

  Det ser ut som om "dimman lättar" frampå dagen. Det kanske är efter kaffet. Har just njutit av vår egen Linköpingflicka Louice Hoffsten och hennes senaste inspelning på svenska. Hmm, vet ingen som sjunger så rent som hon. Måste nog skynda mig och lägga in något av henne på sidan.
  Ha det bra i helgen!

  Gilla

 2. Eric

  http://whynoteric.blogspot.com
  Götgatan var jag på i somras och inne på Bokia som låg inne i något sorts gelleria – alla ser likadana ut. Götgatan var inte så kul. Men vi gick in till Mosebacke och där var det betydligt trevligare.

  Gilla

 3. Benedictus

  Tröstens vågor sköljer fram och tillbaks 😉 Du är en vänlig själ, det har jag alltid tyckt. Hm, kan inte riktigt hålla med om det där uttrycket om morgonstundens gyllene… Alla är vi ju olika. Och Götgatan, det är väl en av Monopolgatorna det. Pax för den. Jag bygger ett hotell för 4000.
  Och en ny bildspelsfunktion har du hittat också. Eller kanske gammal? Nåt jag har missat i alla fall. Du är alltid i teknikens framkant 😉
   
  Nä, nu skall jag dra nåt gammalt över mig. Verkar skina för starkt därute idag.
   
  Svärtan
   

  Gilla

 4. Aniara

  Ja, vissa dagar är trevligare än andra. Bara så där, för nästan ingen orsak alls.Lite fint ju!Fast nu måste jag leta efter en ny flashversion.Undrar var jag ska hitta den. Och till Mac dessutom.Teknikens under ja . . .;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.