Visdomsord

Humanity is not divided into airtight compartments that inhibit going from one to the other. And when one counts them in the thousands, they will not be less linked one to the other. Mahatma Gandhi.

6 kommentarer

Under Okategoriserade

6 svar till “Visdomsord

 1. tg

  Ungefär som Spaces då …

  Gilla

 2. Anna-Lys

  In line with "Dark Side" Som vilket spindelnät som helstNo more, No Less(( kram ))

  Gilla

 3. Eric

  http://whynoteric.blogspot.comTexasstyre är nog bäst på mopeder. Trevlig helg

  Gilla

 4. BeJi

  Jag har vad jag kan åminna mig aldrig hört eller lagt märke till uttrycket "Apropå palt".
   
  Vad den andra frågan beträffar så vet jag inte riktigt vad du åsyftar. Jag har inget minne att jag bett någon om råd angående kommande skivutgåvor – det får bli som det blir om det nu överhuvudtaget blir. I år har jag bara hunnit skriva knappt en handfull sånger och det blir ingen ny BeJi-platta i år. Tiden räcker inte till för kreativt skapande längre – vilket är lite synd eftersom det i år (t o m i dessa dagar i början på december) är 20 år sedan jag började skriva musik.
   
  Vad min hälsa beträffar så är jag den sista som ska klaga. För mig är det betydligt viktigare att de som betyder något för mig mår bra – med mig själv är det inte så himla noga. /Bj.

  Gilla

 5. Eric

  Så Västerbron är speciellt tung ifrån det södra hållet. Vet du åt vilket håll marathonlöparna springer???Det är nog bäst att jag tar mig ut och springer en mil i dag också. Det regnar inte just nu, men det är bara tunga gråa moln här. Jag trampade i en vattenpöl när jag sprang i går och det tog en stund innan springvärmen lyckades få foten varm igen.http://whynoteric.blogspot.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.