Varför?

Varför kan jag inte skriva ? För att jag vill spela och göra musik. Varför kan jag inte göra musik? För att jag vill skriva någon bra text. Varför kan jag inte det? För att jag vill gå ut i solen och promenera och ….varför kan jag inte det ? För att jag vill sitta hemma och fila på någon text och göra lite film eller skojiga bilder i Photoshop ? Men Stopp! Vad gör jag ? Sitter och tänker att…jag borde gå ut i solen.
 
Suck!
 
 

5 kommentarer

Under Mänskligt

5 svar till “Varför?

 1. Åsa

  Promenera i solen först så kommer säkert inspirationen till resten 🙂

  Gilla

 2. Benedictus

  Ut med dig nu! Håller med Åsa. Här är det ingen sol. Så jag kan också gå ut 😉

  Gilla

 3. Unknown

   Här finns ingen sol och Lizzie är sjuk………Kräks och diarré. Hon är så besvärlig med maten så det förundrar mig inte att hon blir sjuk. Men goa är dom. Här har varitmycket sol förra veckan men kallt och blåsigt.
  Önskar dig en fin vecka!

  Gilla

 4. Anna-Lys

               LIFE IN A NUTSHELL!Go musik, vem?Anna-Lys out of Space

  Gilla

 5. Eric

  Jag hoppas att du gick ut i solen och fick ljus energi. Och blev inspirerad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.