Veckans citat!

 
Veckans citat lyder:
 
"Jag är inte dum…Jag har bara lite otur när jag tänker"!
 
Hört i radioprogrammet "På Minuten", förmodligen uttalat av Pia Johansson, men jag är osäker därvidlag. Hursomhelst kommer det att bli ett mycket användbart talesätt för mig personligen hädanefter ! =) Prova får ni se…man blir glad bara av att tänka på det. Ha en bra dag!

10 kommentarer

Under Mänskligt

10 svar till “Veckans citat!

 1. Benedictus

  Ja, det var ett bra citat. Har för mig att Nalle Puh sagt något liknande en gång. Liksom han också svarade en gång när någon frågade vad han precis sagt: "det minns jag inte, när orden lämnat min mun får dom klara sig själv".
  Men på minuten; ett av mina gamla favoritprogram. Går det fortfarande? Har det också lämnat P3 oich flyttat nånstans där jag inte brukar lyssna? Har nyligen fått lära mig att både Spanarna och Eldorado också finns kvar och sänd i P2 eller var det var. Dom har jag inte heller hört på åratal.
   
  Jag är inte dyster. Jag har bara en mörk syn på livet. Ytterligare ett citat. Som Ior hade kunnat sagt.
   

  Gilla

 2. tg

  Det är ju det jag alltid har sagt … äntligen en bekräftelse på det …
  Skönt att inte vara ensam … eller det kanske jag är … vad vet jag …
  *** Kjam ***

  Gilla

 3. Unknown

  Då får jag säga….Jag är inte dum…jag har bara lite otur när jag skriver, att orden inte tyds som de var menade eller att jag inte kan
  skriva så att meningen går fram.
  Ha en fin dag trots gråvädret
  Kram från bigga

  Gilla

 4. Unknown

  Igår när jag skrev bloggen och la in musiken var det fint väder. Idag är det lite disigt men någon dag blir det säkert vår 😉

  Gilla

 5. Anna-Lys

  Underbart och användbart!!!Anna Out of Space

  Gilla

 6. Eric

  Det säger vi ofta på mitt jobb, som en förmildrande skämtsam ursäkt.-Jag hade lite otur när jag tänkte.eller -Det var inte jag. Och förresten så var det inte meningen.eller-Det var strategisk inkompetens.

  Gilla

 7. Alistriona

  Mmmm..min kära vän, tiden..är inte som den ska vara just nu..och inte livet heller…men ibland är det så..det är kanske det som är just livet?!..Plaggen..kan vara annat än plagg..men olika saker värmer medans andra ger en annan känsla…det finns så mycket i ord, som ibland inte går att tyda…tiden går, och jag hoppas att livet kommer att vara..och att det också förändras..sänder en lång varm kram..

  Gilla

 8. K

  Hej hej!
   
  En IT-kunnig snubbe på jobbet tror att det går att "tanka över" innehållet från den gamla hårddisken till den nya datorn trots att den gamla inte startar. Sen igår har vi bytt den nya datorn två gånger. Den första nya för att den hackade och den andra nya för att den inte startade.
   
  Allt medan solen sken så rart idag!

  Gilla

 9. Anna-Lys

  Jag är såååå glaaaaad :-Dbara en känslo-Anna-Lys

  Gilla

 10. Anna-Lys

  Ha ha ha I knew You would say that "right side thing" it You entered my blog during this post, MillRoll
  🙂 Maybe so, but it is not a money-thing, those will be less important
  in the future, from my view of life. I will stop by when passing
  through Stockholm. Coffee at the same place, as last time? ;-)Anna-Lys

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.