Kan bara meddela mig i rubrikform

 
Att skriva eller inte skulle det handla om…och där var spaces och min dator fullkomligt överens…Inte skriva!Kunde bara meddela mig i rubrikerna och lägga in Gullefjun i posten nedan. Resten försvann. Så..jag får böja mig för faktum.
Jag skriver inte, alltså finns jag inte, typ!
 
Se den gamla filmen istället för att läsa mina hårklyverier!
 

4 kommentarer

Under Datorer och Internet

4 svar till “Kan bara meddela mig i rubrikform

 1. Millroll

  Kanske att det går att skriva i kommentatorsrutan?

  Gilla

 2. Unknown

  Hej! Jag har hållit på och strulat med min sida………Vill passa på och önska dig
  trevlig och glad påsk med många pussar.
   
  PUSS O KRAM

  Gilla

 3. Benedictus

  Stackars du. Glömt att betala räkningen kanske? Jag skrev ett jättelångt blogginlägg nu, bara för att kolla så att det inte var ett allmänt spaces fel. Men det var det inte. Det gick hur bra som helst. Så ge inte upp. Förr eller senare så går det nog igen. Hoppas jag. =)

  Gilla

 4. Anna-Lys

  Glad Påsk MillRollgreat tune, sitter och svänger på stolen i takt, jisses skriver i takt också ;-)Vad har hänt med skrivmojängen i dina poster?KramAnna-Lyshttp://anna-lys.blogspot.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.