Ord-Stopp

Så en dag tog orden slut….trodde nog inte att just det skulle drabba just mig, eftersom de far kors och tvärs som vettvillingar i hjärnan, orden. Förut, rätt lätta att få fatt i efter lite fiskande med håven i luften, nu faller de platt till marken och bilder fuktfläckar här och där. Har kommit fram till att jag måste vilja nåt, tror jag, för att jag ska få fatt i de rätta orden. De måste väl ha en uppgift att fylla.
Men här vills det inget, så…….
 
Ord-Stopp låter som en rolig lek, men tyvärr…mer orolig än rolig.
 
Ha det!

12 kommentarer

Under Okategoriserade

12 svar till “Ord-Stopp

 1. Eric

  Jag blir tvungen att åka upp en gång till samma vecka. Och eftersom det inte går några tåg sent på kvällen så måste jag sova över i  Sthlm. Det fanns någon plats senast jag tittade kvar till den 27 maj. Gå du också så kan vi diskutera pjäsen efteråt.

  Gilla

 2. Unknown

  Vad var det för ord var det långt eller kort eller väl eller illa skrivet. (Ferlin) . Det är värre med mig som  inte kommer ihåg orden längre muntligen………Kommer de aldrig tillbaka då är man illa ute
  Titta ut, det är vår……

  Gilla

 3. Anna-Lys

  :-O?:-))<3X

  Gilla

 4. Eva

  Jag tror inte orden tagit slut inte, de har nog bara blivit lite snabbare eller något. De kommer nog tillbaka. De brukar göra det när de har sprungit/flugit/hoppat av sig lite överskottsenergi…

  Gilla

 5. Benedictus

  Ibland tar dom bara slut. Orsakerna kan vara många. Men jag tror inte att man skall bry sig så mycket. Har man inget man vill ha sagt så är det lika bra att vara tyst. Det finns inget värre än folk som inte kan hålla tyst fast dom egentligen inte har något att säga. För mig kommer orden stötvis. Ibland forsar dom fram, som om dom brutit loss en fördämning. Men sen tar dom slut igen, eller egentligen tar dom inte slut utan dom behöver bara fyllas på, så som man behöver fylla upp en damm igen efter att man tömt den. Och det är inget som bekymrar mig något nämnvärt, under den tysta påfyllnadspausen. Men det är värre när jag ibland faktiskt har något jag vill säga, men inte har någon att säga det till, eller att jag av olika anledningar inte känner att jag kan säga det jag vill.
   
  Hm, var fick jag luft ifrån nu då? Ja ja, nu fick du några ord av mig istället i alla fall. Gör vad du vill med dom. Om du kastar omkring bokstäverna så kan du bilda alla möjliga nya ordkombinationer med dom 😉
   
  Kram på sig, millrollskan!

  Gilla

 6. K

  Kanske du skulle måla lite?
  Scanna gärna in det och visa oss sen!
  mina ord har delvis tagit slut för jag kommer inte ut på webben. det blir bättre snart!

  Gilla

 7. Eric

  Ja, rita eller måla något och visa oss.

  Gilla

 8. Alistriona

  Mmmm..nu undrar jag vad som sker och händer här kära Miroll..ord kan man leka med, känna på, vrida och vända och se hur de landar eller kanske inte landar, tolkningen kan alltid vara olika, det beror precis var man är just då. Tack för dina ord, jag är inte "här" så ofta nu, det finns annat som fyller vardagen, men mitt Avalon kan jag inte så lätt släppa. Vale!

  Gilla

 9. Rob

  Hej gamla Millis!Roligt skämt det där. Men nu är det inte 1:a april längre så nu kan du sluta vara lustigkurre och börja skriva igen.Kram pårå 😉

  Gilla

 10. Anna-Lys

  Sjung ut i färg och bildty det är ej 1:a april ;-)Anna-Lys

  Gilla

 11. Eric

  Orden kommer nog vad det lider.

  Gilla

 12. Anna-Lys

  Jag saknar ordspeciellt dina<3Anna-Lys

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.