Fastnat

Frånvaro ? frånvarande ? Från var ? Från vad ?
Ja, jag är här i mig själv och har nog fastnat i mig ett tag. Dessvärre kommer inga sprudlande inlägg eller färgradioexplosioner, ej heller eftertänksam lyrik värd namnet. Kvar är bara jag med ett ganska alldagligt "face", som inte har fastnat i någon bok av något slag. Det vore väl väldigt bra om det fastnade i en god bok, men icke så. Inte heller i en "bad book" typ Facebook 😉  Den verksamheten har också somnat in mer eller mindre. Det enda jag numer snöar in på är mitt fotograferande men det är kanske bara en tidsfråga innan det också somnar in ? Jag kan ibland bara tycka att detta producerande som jag visserligen i många stycken njuter av, det gör mig också en aning sjuk. Det blir nästan som en drog att tänka ut och planera vad man ska skriva eller inte. Vad som ska bildsättas och om det ska bli ny musik. Och det vore väl bra med det…men så kommer det här med bekräftelsebiten. Klart jag vill bli bekräftad. Det vill väl alla mer eller mindre. Och det är också härligt när någon har läst eller sett eller tänkt samma som jag eller, om inte….i alla fall diskuterar saken. Så kan det ju också bli om jag har haft något intressant om jag har haft nåt intressant tema som jag har dryftat. Men om jag bara gör musik eller skriver en text för att andra ska tycka att jag är duktig, känns det hela lite meningslöst. Och så blir det ju lite när jag inte tycker att jag har något viktigt att skriva om eller något riktigt roligt eller intressant att skriva.
Äh…jag vet inte om ni förstår vad jag menar….kanske bara problematiserar saker i onödan ?  Bara en vanlig simpel bloggtorka ?
Nej för då skulle jag väl inte skriva alls. Nu skriver jag en massa ord om att jag inte har nåt att skriva om. Hur dumt får det bli ?
Kommer igen en annan dag. En bättre dag.
 
 

4 kommentarer

Under Mänskligt

4 svar till “Fastnat

 1. Åsa

  Du skriver iaf! 🙂 Facebook passar mig utmärkt just nu för jag känner ingen lust att blogga. Kanske kommer lusten tillbaka imorgon, eller senare, eller ännu senare… Plötsligt händer det! 😉

  Gilla

 2. Rob

  Hej!Nog förstår jag hur du menar. Faktum är att det skulle kunna ha varit jag som skrev denna blogg. Jag känner likadant angående bloggen och även annan cyberverksamhet. Mitt Facebook-konto avslutade jag för att det gav mig inte ett jota att "hänga" där. Trodde kanske att jag skulle sakna Facebook ändå efter ett tag, men nej, inte för en sekund har jag gjort det. Vad som händer med bloggen nu vet jag inte riktigt, men förmodligen kommer jag att skriva åtminstone någonting i framtiden. Nåväl, det visar sig.Ha det bra! Solong o Kram!/Roob

  Gilla

 3. Eric

  En ovanligt välskriven bloggtorkatext blev det iaf.Här i Göteborg har det inte regnat på över en månad.Vad nu det har med saken att göra?

  Gilla

 4. K

  Kreativiteten kräver emellanåt påfyllning och IN-spiration för att något sen ska bli UT-tryckt!
  Du är så bra som du är och allra mest som lyssnerska gärna från den fina soffan. eller har katten tagit över den uppgiften?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.