Inomhus

Eftersom jag ändå är i farten…att jag sitter här hemma och surar har just med mitt innesittande att göra. Ska just ta tempen och se hur sur jag bör vara, när jag sträcker ut kameran genom fönstret och ser att det inte finns några gränser för surandet. Stockholm badar i sol just nu. Jag har en ständigt pågående infektion i kroppen sen i februari ungefär som är antingen av eller på. Här och nu tycks den ha den stora godheten att vara på. Jag har lärt mig av min vän doktorn att infektioner är det första de letar efter på den psykiatriska kliniken, eftersom en infektion oftast är den primära orsaken till en depression eller andra psykiska åkommor. Kan man få bort själva källan till infektionen kan man sen angripa själva roten till det onda, dvs grundläggande orsaker till depressionen, t.ex. Jag tycker det är en spännande tanke, speciellt som jag har märkt hur mitt eget humör och mående har åkt upp och ner i takt med infektionerna. En slags musikalisk känslighet för infektion, skulle man kunna säga, med tanke på dagens andra tema.
 
Det är klart att man kan skoja om det hela, men det är faktiskt inte så roligt, när det händer.
 
Fast katterna tycker att det är alldeles för mycket gnäll på mig nuförtiden. "Klaga lagom! Vi får bara vara ute några veckor om året."
 
Jaja…det är synd om djuren…och lite om människorna….
 
 

Lämna en kommentar

Under Klagomål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.