in the fever of the day

 
Fortfarande feber, om än ett något piggare klimat i toppen av kroppen. Såpass att jag till slut bestämmer mig för att söka det jobb som jag har sett att det har flaggats för i tre veckor nu. Något som antagligen beror på för kort arbetstid, vilket passar mig för tillfället. Men allt annat….vet inte, vet inte, vet inte….men vem gör det ? Så efter flera timmars vankelmod och segdragna hostningar klär jag på mig mina kläder (alltså inte pyamas), sätter frimärke på kuvertet och klappar katterna. På gatan råder en feberhetta oh ett stoj som jag inte var beredd på, trots att jag var lättklädd och tänkte att jag kanske på fjärde dagen kunde ta en cappuccino på närbeläget fik. Men det kunde jag glömma. Stekhett i solen och tutande, dunkande studentbilar for fram i ett kör, endast överröstad av en ambulansbil Men det är härligt ändå när vädret är sådant och solen skiner och en slags festivalstämning råder. Fast jag tappade orken efter ett postat brev och 18 knäpp på min kamera.
Time Out!
Askungen skulle hem och sköta sin hälsa, typ…
 

2 kommentarer

Under Hälsa

2 svar till “in the fever of the day

 1. Eric

  Bara att hålla tummarna nu då.Visst var det varmt ute och det lär bli lika varmt på lördag sägs det.Jag har precis tankat ner mina Sthlmsbilder i datorn, men jag orkar nog inte lägga in något på min blogg i kväll.

  Gilla

 2. berit

  Tråkigt att du inte känner dig bra. Hoppas det går över fort. Klappa lilla katten från mig
   

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.