Back to basics

Och så är vi tillbaka till ruta ett. Musiken kan åter nås och placeras i mediaplayern. Sådant vill jag kalla trolleri. Ena dagen inte en enda fil i mitt filbibliotek och andra dagen finns alla igen. Ja, då är det väl bara att byta spår och fröjda sig, eller nåt. Fast ryggen går av på mitten så jag får nöja mig mig med just det. Men huvudsaken att musiken ljuder….that´s it! Hoppas ni mår väl……Är jag frånvarande? Ja, jag har dels skaffat mig lite extra jobb på jobbet, och som sagt….ooooont i ryggen.
See you another day…..Play it again, Sam! 😉

6 kommentarer

Under Musik

6 svar till “Back to basics

 1. Åsa

  Aj då, ont i ryggen låter inte bra! Stackars Mill! Hoppas du blir bra snarast! Kram!

  Gilla

 2. K

  Skön musik det där Katja Moraes. Var kommer hon ifrån? Får mif att få lust och gå ut och lyssna live nånstans. Har ni några planer?
   

  Gilla

 3. Eric

  Ont i ryggen. aj ajJag är bra på massageOch efter den så får du göra lite styrketräning kombinerat med yogaövningar.Elakt av mig att säga att Stockholm är plågsamt när jag plåga mig själv.Och jag njuter av det plågsamma, endorfinknarkare.X2000 hatar jag när det gör mig grön i ansiktet.Hoppas du fixar ryggen och kan njuta av sommaren

  Gilla

 4. Rob

  Hej din gamla färgglada radiola! eeeh… :-))2-2 blir det ikväll. Tro mig, barn. Tro mig. :-PMed förhoppning om att det ryggonda snart släpper greppet om Millienskan överlämnas härmed en cyberiotisk kram. /The Robban

  Gilla

 5. CrazyYoda

  Det sägs ju att "tiden" läker alla sår…så då lär det väl självläka ganska snabbt i det här huset! 😉
  That was deep man…deep… *fniss*
   
  Krya på dig…kram!

  Gilla

 6. Millroll

  Hehe!
   
  Ja, CY, förvisso läker tiden alla sår, fast tiden går och det tar längre tid än man tror, vilket smärtar mig "djupt"…
   
  =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.