Midsommarnattens leende

 
Rullar in mot ännu en sommar i viss ovisshet men också med en spänd hoppfull förväntan. Kanske väntar ett nytt jobb om hörnet, som jag var och sökte igår. Dvs, jag var på intervju. Får jag det inte så har jag i alla fall gjort ett seriöst försök att komma vidare. Får jag det, kommer det att öppnas nya möjligheter som minsann också kan skrämma vettet ur mig, men det är klart bättre än att tappa livsgnistan totalt, eller åtminstone nästan totalt, åtminstone på jobbet….ja, ni fattar…kanske? 😉
 

Två vägar att gå ? Eller bägge…..På väg ner till min blivande arbetsplats ?

 
Nu är det i alla fall sommar och efter besök hos svärmor, bär det av ut till landet, ut till fåglarne i 4 veckor minst. Det är livet på en pinne det.
Jag kommer att vara uppkopplad nu och då med mobilt bredband, men för er som inte är det;
 
 
 

 
En Hjärtligt God och Glad Sommar önskar jag er, alla mina medbloggare "on earth and in space" !
 
*Och dagens musik är också signerat en svansk jazz-trio, vid namn Jan Lundgren Trio, hämtad från skivan "Svenska Landskap".* 
 
(Och så försvann  musiken igen…:-(….kanske kommer igen en annan dag? Maybe, baby!?!)

5 kommentarer

Under Tid

5 svar till “Midsommarnattens leende

 1. berit

  Tack Millroll för midsommarhälsningen. Hoppas du får det skönt på landet. Ser mysigt ut med katterna på grönbete. Själv ska jag uggla ensam på midsommarafton. Läsa och ha det skönt och rycka lite åkervindor trots att de är ganska söta med sina rosa klockor men det är ju inte kul när de tar över hela gräsmattan.

  Gilla

 2. Åsa

  Jag håller tummarna för dig och önskar en riktigt härlig midsommar! Kram!

  Gilla

 3. Anna-Lys

  GLAD MIDSOMMAR :-pAnna-Lys

  Gilla

 4. K

  Man får som lust att vara katt!
   
  Får man vara med och sjunga med ett glas rosévin eller måste man i så fall hålla sig till en jamare?

  Gilla

 5. Eric

  Jag håller tummarna för det nya jobbet. Och så önskar jag en skön sommar.Här är det allt annat än skönt väder. Våldsam åska, jag hoppas min laptop inte tar skada. Blixtarna är så starka att jag borde ta på mig solglasögon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.