Bada!

Lämnar staden, bekvämligheter, sambo och katter för en sak. Jag måste bada! På riktigt…simma, strunta i baddräkt, ta morgondopp före och efter frukost…ja, egentligen jämt. Åkte ut till landet på pappas födelsedag. Och nu är jag här några dagar. Det gick bra med promenaderna i stan, med caféerna, olika ställen att sola på eller cykla på, men inget är som att knappt veta om man är ute eller inne. Som här. Att ligga på någon häll och bli lite lagom varm för ett ….vad tror ni? ;-)…bad…och att sen kunna göra det också. Bada alltså. Och värmen i vattnet gör att det är möjligt att simma också. Det gick inte riktigt på vår egentliga semester här. Och att sitta inne och blogga medan små snälla vindpustar sveper in och fläktar pannan….nå inte just pannan då, eftersom jag har så lång lugg just nu..att samtidigt se vattnet och rosenbuskarna i ögonvrån. Det är rätt OK. Och att veta att precis när jag vill kan jag bada igen. Hmmm..Apropå det. Om man skulle ta och bada ? Är ni med ? =)
 
PS Och jag har varit rätt maniskt intresserad av det här badandet sista tiden, men nu när det är fullbordat, kan jag nog bli en vanlig människa igen. Förmodligen. Om jag inte blir ett russin först….DS

6 kommentarer

Under Okategoriserade

6 svar till “Bada!

 1. Eva

  Jag är gärna med och badar! Faktum är att vi tänkte kvista till Halmstad i morgon igen… inte riktigt klokt egentligen, åka femton mil för att bada och sola lite och så femton mil tillbaka igen… Men eftersom vi inte kan tänka oss att vara hemifrån mer än någon dag så där får det bli så. Och jag ska verkligen njuta och bada och sola och bada lite till!
   
  Fast med baddräkt på då…

  Gilla

 2. tg

  Klart jag hänger med på ett bad … för det var väl det du menade ..?
  Vi kör väl utan underdel … och topp ..?
  Vi ses i böljan den blå ..!
  *** Goa semesterhälsningar från en som inte räds en kallsup eller 2 ***

  Gilla

 3. K

  Före 21 grader badar jag inte alls. INTE ALLS!!!
  Men sen… som en spole, en säl far jag i det varma svarta välkomnande vänliga INSJÖVATTNET
  Strax slår abborrar och mört följe och ibland lilla snoken
  Ovanför far vildgässen i nya intressanta vinklar
  Längs stränderna pågår samtal som med skarpt öra kan uppfattas
  Det rör kräftfisket, grannens nya brygga, Jannes tvåtaktares täthet, näckrosornas utbredning, matkvalitén på Gnesta Strand vår lokala lyxkrog med gös på menyn, det höga berget K2`s läge och farliga klimat, och huruvida ska vi bada före eller efter frukost?
   

  Gilla

 4. Eric

  Jag hoppar gärna i. Att bada naken är skönt men det var ett tag sedan eftersom jag bara varit på klippor och stränder med en massa folk i år.

  Gilla

 5. Unknown

  Jo, jag är en riktig badare men kom igång lite sent i år men lagom till värmeböljan vågade jag börja och när man bara har 50-100m
  till bryggan så hoppade jag i 3 ggr om dagen och slutar aldrig att förvåna mig över att kunna vara som VANLIGT igen. Vilken tacksamhet och glädje jag känner. Lycka nu till med nya jobbet som väl startar nu snart.
  Kramen från glada damen bigga

  Gilla

 6. Eric

  När jag tänker efter nu så missförstod jag kanske dig på min blogg, du var kanske bara virtuellt i GBG.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.