Vinnaren är….

Vinnaren till nummer 40 000 är….tyvärr känner jag inte personen ifråga till namn, möjligen till nummer…..;-) Det gick inte att pricka in någon exakt men den som googlat in 5 nummer tidigare googlade på inget mindre än "Gullefjun", vilket jag ser som ett tecken i tiden. Och kanske är det just du kära "Gullefjungooglare" som fem sidor senare läste om "På riktigt, o-tecknat eller tecknat?" och i så fall är det just du som ska få de oemotståndliga 40 000 tidssäkrade sidorna till, + en osäkrad klocka, i pris. Kan du säga vilken tid du var här natten mellan igår och idag, så är allt ditt !
 
För övrigt påpekar en till mig närstående person att den som omättligt tuggar sig igenom bloggsida efter bloggsida natt och dag kan vara, alternativt kan ha fått ett så kallat virus. Något som jag inte vet om jag ska vara glad eller ledsen för. Å ena sidan: ett sådant oemotståndligt intresse för just mig! Å andra sidan; Varför just jag och verkar det inte lite märkligt ? Hmmm…..Hur som haver. Jag har bestämt för mig att vara glad och tacksam åt vilket som.
 
Men Grattis GullefjunGooglare! Jag ska vara dig evigt tacksam. En kram i cyberrymden är du värd. Och alla ni andra också förstås, som har gjort ett genuint och stabilt förarbete!
 
Länge leve Statistiken!

2 kommentarer

Under Gratulationer

2 svar till “Vinnaren är….

  1. Anna-Lys

    Länge leve Statis-Tiken!Wov, Vov ;-)Anna-Lys:-) 🙂 🙂

    Gilla

  2. K

    Det där RSS har jag undrat mycket över? Vad är det?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.