Extreme makeover

 
 
Nu har den nya eran börjat. "I`m a working woman"- eran. Jag måste därigenom genomgå en "extreme makeover" för att överleva detta nya. Nu menar jag inte i min roll som pedagog, för där tycks jag hålla någorlunda (än så länge), utan i min roll som ordentlig fröken med papper och prylar på rätt ställe, och ni ska veta att jag jobbar på den biten, men ändå….Och så alla namn på alla barn! Dom är ganska många, vill jag påstå, och klasserna löser av varann i strid ström.
 
 
Men något som är bra är att jag ändå fick vara i min stora fina sal så att jag åtminstone inte behöver springa runt i varenda klassrum och leta efter borttappade papper och sångböcker. Nå…musiksalen är stor och överväldigande nog ändå och sväljer många borttappade ting. Fast hittills har jag såvitt jag vet inte förlorat något som jag inte har tappat. Men kondition får jag!
 
 
Och glädjande nog har jag också tappat ett och annat kilo på vägen också, och det är definitivt inget jag saknar.
 
 
Ha en bra helg! =)

7 kommentarer

Under Tid

7 svar till “Extreme makeover

 1. K

  Vilka vackra lokaler!

  Gilla

 2. Unknown

  Det var bra att höra att du fick vara i din fina sal,Otroligt vacker arbetsplats

  Gilla

 3. Åsa

  Blir lite avis på hur vackert du har på din arbetsplats. Vår skola brann ner får ett antal år sedan så det lilla som är kvar är de äldsta delarna och så får vi hålla till i sk "moduler" (eller baracker som eleverna kallar dem) Nu är det dock sista läsåret innan skolan läggs ner och eleverna får flytta till en större, finare, opersonligare (?) skola. Lite tråkigt för jag trivs så himlans bra, men förhoppningsvis blir det lika bra på nästa ställe jag hamnar på.
  Kramar!

  Gilla

 4. Anna-Lys

  Min kära Askunge,Grattis till nya vyeroch vad skoj att dina glassandaletterpassar igen!!!:-D

  Gilla

 5. san

  Åh vilken härlig gammal låt du spelar på ditt space. ÄR det din arbetsplats?
  I så fall grattis, för det ser VACKERT ut. Behaglig miljö att vara i.
  San

  Gilla

 6. Eva

  Wow, vilket underbart rum! Det måste gå bra att jobba i en sådan miljö! Så du är musiklärare nu alltså? Jag har inte hängt med riktigt, får skylla mig själv, har inte hunnit-orkat med bloggandet, ska göra kraftansträngning nu (igen).
   
  Jag hängde inte riktigt med på det där med \’Fast hittills har jag såvitt jag vet inte förlorat något som jag inte har tappat.\’ Om du har tappat det, har du inte förlorat det då? Eller är det jag som är trött? Jag sov stor del av dagen i dag, förkyld med lite feber till.
   

  Gilla

 7. CrazyYoda

  Hmm…är det möjligtvis "karriärstegen" som skymtar där invid fönstret?
  Ni verkar ha ganska högt till tak där…det hoppas jag däremot inte eleverna ges tillfälle till att uttnyttja…
  Och förlåt en frågvis novis men…en sån där…hmm…Pedalgåg…e´ de´ en sån som cycklar till skolan? 🙂
  Det blev visst mycket frågor idag…men det tycker väl FRÖKEN om att få…som omväxling…hehe.
   
  May the färs be with you…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.