I tid och o-tid

 
 
Och så har jag inte tid igen. Tid att tänka och att skriva. Och när jag har tid  tycker jag inte att jag har någon anledning att fylla luftrummet med ord, bara för sakens skull, eller inte ens för min egen skull.
 
 
 
Men här tittar jag ändå in av någon slags nyfikenhet kanske. Nyfiken på vadå ?
Tja. Vill se om jag kommer på nåt vettigt. Och det gör jag ju inte. Inte den här gången heller. Kanske nästa ?
 

2 kommentarer

Under Tid

2 svar till “I tid och o-tid

  1. K

    Jamen vilka fantastiska talande bilder över mitt kära Stockholm (och en ganska kär katt oxå). Detta bloggande är vår frihetens dagbok där vi bara skriver när vi har lust! Men klart jag blev glad att se dig!Själv kommer jag ju aldrig på nåt "vettigt". Bara drömmer o fantiserar. Men bak varje ord, varje fantasibild står förstås en riktig men den ser annorlunda ut.

    Gilla

  2. berit

    Underbara foton. Ska snart till Stockholm igen med en liten avstickare till Borlänge med Alice som har sportlovSkönt att du är på banan igenKramBerit

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.