kulan i luften igen

 
 
Nu är det skoj igen…nu är det flera, flera stycken som bloggar och står i, och som också har tid att hälsa på varann. Jag som vid detta års början förklarade bloggen  död . Sen ångrade jag mig, som ni här kan se, och försökte strax därpå bevisa motsatsen, om jag så skulle vara den sista bloggande människan.
Men det behövdes inte. Nu är vi ju 1,2,3, många på G. 😉
 
Det var skönt. Jag är i grunden en social människa. Inte i behov av kontakt hela tiden, men i behov av att veta att där finns andra.
 
 
Och det gör det ju. Puh….
 
Nästan så det inte gör nåt att jag har råkat bita ihjäl en tand så den klövs på mitten och en liten lagningsdetalj föll ut. Känner mig som en sexåring som ständigt går och känner på min lösa del av tanden med tungan. Men jag är för gammal för sånt…eller för ung, beroende på hur man ser det ?
 
Men nu är det dags att sova för att jag ska kunna gå upp imorgon och hitta en ny tandläkare att gå till. Min förra blev för gammal…sisådär 96 år…det är min pappa, som några av er kanske känner till. Så att byta tandläkare för första gången vid 55 års ålder är väl också rätt originellt. Hmmm…..men jag måste ju. Vill kunna bita ifrån, ju.
 
 
Men då är det i alla fall kul att tänka att jag inte är ensam i denna bloggvärld som har varit så tyst så tyst ända sen ….? Det minns jag inte.

6 kommentarer

Under Mänskligt

6 svar till “kulan i luften igen

 1. Åsa

  Ha sin pappa som tandläkare? Det hade nog inte varit någon höjdare för mig som tycker att tandläkarbesök är något av det värsta som finns! :PDet går kanske i vågor det här med bloggandet, och sen finns det då de ihärdiga som orkar skriva "hela tiden". Jag tycker det är lättare att skriva under de perioder då det är lite tungt eller då det inte händer så mycket. Det piggar upp lite liksom. Och som du konstaterade är det en tung period just nu, men jag försöker inte smita undan utan kämpar med att stå stark, vilket inte är det lättaste.

  Gilla

 2. berit

  Var du ute och promenerade på isen? Det brukade vi göra när jag var ung. Nedanför Ålsten i Bromma. Det gällde att inte komma för nära rännan som plogades upp i isen av en liten isbrytare. Bilden på globen ser ut som en luftballong på väg upp.

  Gilla

 3. K

  Ja nu gläds jag med dig att du kan bita ifrån igen!Den där blåbollklockan – den älskar jag! Bra fångat!

  Gilla

 4. kerstin

  Tror det var en minister, som sade att internet är en fluga som snart försvinner. Hon hade fel, liksom du, när du spådde bloggens död. God fortsättning!

  Gilla

 5. tg

  Men då … jag har bloggat i en hel mängd massa år … av och till men ändå.Nu sitter jag och tittar på min nya dator med en 24 tums bildskärm och undrar …Va fan skaffade jag Windows Vista för ..?Vista är skit … med tanke på att det har en begränsning gällande kompabilitet när det gäller programvaror.Jag tänker behålla min gamla dator (med XP) vid sidan om, så dä så !Nu skuttar jag vidare och länktar efter doften från korkeken.

  Gilla

 6. Bella Nått

  Hej, Kul med kulor i luften, om det inte är krig ;-)http://www.bellanatt.blogspot.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.