Familjen Tejp

 
 
 
Och som vanligt när jag har fått använda denna tidsblå sida som klagomur,
 
 
kännner jag mig ytterligare stärkt av att läsa om Familjen Tejps öden och äventyr.
Tänk att man kan i alla fall ha det så mycket värre.
 
 
En tjatig feberhöjande infektion och ett 
dystert sinnelag kan avhjälpas så lätt med hjälp av  Familjen Tejp.
 
 
Pröva du med…HÄR!
 
 
Oc för dig som missat början…Läs här också!
 

5 kommentarer

Under Klagomål.

5 svar till “Familjen Tejp

 1. san

  tack för tipset om "Familjen Tejp". Hon är rolig och påhittig den där Bodil 😉 Länge sedan jag tittade in på hennes sida..Hoppas din förkylning blir bättre snart

  Gilla

 2. san

  Tullamore Dew har jag testat och den är mycket fin. Jag provar lite nya märken varje gång jag köper whisky (köper inte helflaskor i vanliga fall) 🙂

  Gilla

 3. Eric

  Jag en infektion i kroppen nu, inte kul alls. Och blåser iskallt gör det här i Göteborg.London marathons t-tröja som man fick som bevis för att man sprungit i mål var pinsamt ful. Stockholms var en funktions t-shirt snyggt designad. 4.22 mil från Greenwich till Pall Mall utanför Buckingham Palace var som att springa på Avenyn hela vägen när det är Göteborgsvarv. Helt otroligt! Det bästa i London är parkerna och floden. Det bästa i Stockholm är gamla stan och Djurgårn. London är jättestor storstad, Stockholm är en liten storstad. Göteborg är en jättestor småstad. Det är praktiskt att bo i städer men jag längtar mest till någon naturskön plats i skogen eller vid något vatten.

  Gilla

 4. Eric

  Jag har kollat allt jag missat här, och jag blir glad och mår lite friskare efter att ha läst och tittat på alla fina foton.

  Gilla

 5. Millroll

  Tack för vänliga kommentarer och roligt också att se dig här igen, Eric ! Förstår att du får en infektion efter en sån kraftansträngning. Familjen Tejp kommer att komma tillbaka ryktas det nu och jag kommer att hålla er underrättade om och när så sker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.