Ernman-effekten

 
I mitt liv har detta sannerligen blivit ett Ernman-år. Upptäckte Malena första gången i ett program med Martin Fröst och älskade redan då "den gränsöverskridande människan".
I år när "nöden" var som störst, var också hjälpen som närmast. Fick en kick av vinsten i svenska schlagerfestivalen för att jag inte var ensam om att uppskatta denna typ av konstnärlighet och på den vägen är det.
På en körrepetition efter en lång tids infektion när jag just hade funderat på att ge upp sjungandet  "låtsades jag vara Malena Ernman", bara för att prova. Jag tror ingen kan förstå vilken effekt det hade på min röst. Allra minst jag själv. Så vackert har jag aldrig sjungit i hela mitt liv. Jag lovar! 😉
OCH ! Dessutom har jag nyligen gjort en egen text på "La voix" till en "gammal kär kollega (numera vaktmäsare i tre skolor), som just fyllt 50 år, och framfört detta själv på stort lärarmöte och även detta var bejublat. Inte för att skryta, men..Snacka Ernman-effekt! Livet ät förändrat! =)

2 kommentarer

Under Musik

2 svar till “Ernman-effekten

  1. K

    Kul!och här ska du få en ny bloggadress att lägga till Favoriterna; http://epicore.blogspot.com!

    Gilla

  2. Millroll

    Tack! Det kom med ett litet utsopstecken i adressen så jag kom helt fel…men sen kom jag rätt! =) Ska vara: http://epicore.blogspot.com/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.