Statistik och förbannad lögn..

 
Oj! Det var väl knappt ett år sedan som jag ville fånga in den 40 000:e besökaren på min blogg, fast det gick ju inte …. väldigt mycket Rss-besökare, som jag såg det. Och vips var nummer 40 000 över för länge sen. Och nu är det ännu "värre".
 
 
*Poff*… är nummer 50 000 historia och glömd och förlåten ännu snabbare. En massa människor, tror jag, har tittat på "apriL", "juni", "novenber", "februari", "augusti",  på min blogg, i en salig röra, men jag undrar bara varför ?
 
 
Antagligen ett virus eller kanske en hel liten infektion. Lunginflammation eller…? Varför kommenterar ingen av alla dessa snabbläsare annars ? Hur som helst. Jag har ännu en gång passerat ett magiskt tal här, enligt statistiken, fast inte vet jag om man blir lyckligare för det.
 
 
Skulle vara konstigt i så fall.
Ha en skön helg!
 
 
Återkommer….
 

1 kommentar

Under Datorer och Internet

Ett svar till “Statistik och förbannad lögn..

  1. Gunilla

    Så ska jag bli först den 13 juni. Ser det på klokan och känner det i mina ögon. Jag vill bara tillföra att på nätterna har jag ofta ganska många gäster . De skriver inget bara tittat och det är dem väl unnat. Kanske några från annan tidszon. Vi har ju våra space öppn och det känns som det är så jag vill ha. Stänga in mig då kan jag lika gärna skriva vanliga word dokumen.Jag vill i all min trötthet önska en trevlig helg, regnet kan vi inte göra något åt. Spela behaglig musik och njuta med kanske en bra bok. Jag sa ju upp mig förra sommaren då min bror blev svårt sjuk. Nu i mars lämnade han mig så nu får jag försöka leva på pension. Någon tjänst är nog svår att få.Kram//Gunilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.