Inte riktigt här

 
 
Tappade lite tempo i förra veckan, både vad det gäller, eget skrivande, fotande och kommenterande hos andra, här och på andra ställen i cybern. En dov känsla ligger kvar. Ledsen att inte riktigt orka hälsa på hos andra och kommentera, just nu…
Att göra en "story" om allt, kan kännas bra och roligt men när verkligheten krockar med ens egen "livslinje" känns det hela plötsligt plumpt. Vem är jag att….osv….?
Och vem vill höra ? Vem vill se ?
Plötsligt känner jag mig som en reporter från Aftonbladet eller Expressen. Men det är trots allt skillnad. Deras tjänster efterfrågas. Men ingen har efterfrågat mina tjänster. Millroll från söder med rätt att knäppa de rätta bilderna och skriva de rätta raderna ? Nej, och det är tur det…i vanliga fall förstås, men när en olycka sker  i din omedelbara närhet, kommer tankarna….Det var alltså en cykelolyka där en ung man i 30-årsåldern inte överlevde en krock med ett annat tungt fordon i korsningen Ringvägen/Götgatan. En av Stockholms farligaste korsningar. Jag bor i närheten och befann mig i närheten utan att märka av själva olyckan.
 
Jag har bilder som visar mer än jag såg då och jag har funnit några ord också attt uttrycka detta med, sedan i onsdags, men som sagt: allt känns fel eller plumpt. Lika bra att låta bli, eller göra nåt annat, kanske.
 
Nu är det sommar. Ta hand om dig, och er, och varannn! =)
 
 
 

4 kommentarer

Under Mänskligt

4 svar till “Inte riktigt här

 1. san

  Ta hand om dig, du med, Millroll/San

  Gilla

 2. Gunilla

  Visst är det så att ofta krockar verkligheten med ens egen "livslinje" vilket hänt mig flera gånger. Frågan "Vem är jag", ja många kanske vet men inte jag och fler med mig. Vid min ålder har jag slutat försöka förstå och istället försöka leva. Vem som Vill se mina bilder ellerLÄSA min text är inte så viktigt utan bara skönt att ha denna lilla vrå. Jag låter nog glättigare på min sida än jag är men vem vill höra mina klagosånger. Dem får natten ta hand om.Jag uppskattar ditt space och hoppas du fortsätter skriva. Ang cykelolyckan vill jag referera till sidan i dagens Expressen. En 24 årig misshandlad till döds natten till i lördags. Detta hände utanför mitt hus kl tre pånatten. Tjugo min i tre gick jag upp och tog en insomningstablett för jag kunde inte sova. Alltså utspelades händelsen 20 min därefter. Gatan är nu fylld med ljus och blommor. Skört och flyktigt är livet och det gör ont i mig när alla tankara börja snurra. Du behövs nog för fler än du anar så ta nya tag och gå framåt.Du undrade om jag sett filmen Paris. Om du menar "Le Voyage du ballon rouge" (Höst i Paris" så har jag sett den. Annars vet jag nog inte vilken du menar.Nu en Kram God Natt//Gunilla

  Gilla

 3. Millroll

  Vad filmen hette på på originalspråket vet jag inte, men det handlar bland annat om en kvinna som vill ta hand om och hjälpa sin dödsdömde bror…väldigt fin i alla fall. Tack för kommentarer! Kommer snart igen, skulle jag tro 😉

  Gilla

 4. Gunilla

  Då pratar vi inte om samma film. Den jag sett heter på svenska,lustigt nog,Höst i Paris. En bland de vackraste filmer jag sett, ja som sagt hypnotiskt böljande av rörelse och färger. Den finns på DVD och jag TROR verkligen du skulle falla för den. Intressant att bolla med andra i fråga om skönhet och känsla.Har du sett Paris på biograf. Den har gått mig förbi….??Kram//Gunilla

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.