När flow förvandlas till urspårning

 
Med ett antal kryss i kalendern för mycket kan den härliga berusade känslan av flow förvandlas till urspårning eller sammanbrott, felkopplingar och ….tja, för all del…stoft kan förvandlas till aska, för att tala vulkanspråk à la 2010.
 
Veckans program lyder: Körrep tisdag, torsdag, fredag, lördag kväll. konsert söndag kväll.
Tandläkare, torsdag förmiddag.
Nöjen: Hela skolan bjuden på teater "Lära för Livet", fredag kväll. Börjar kl. 18.00. Jag stänger på fritids till 18.00, men vi ska försöka lösa detta ändå. Men en förargad kördirigent är svårare att hitta någon lösning på. En missad repetition som visade sig vara på fredagen. Jag trodde genrepet var på lördagen.
Mer nöjen: Bjuden på 40-årsfest lördagkväll, som jag/vi till slut insåg att vi inte skulle orka eller hinna med. Men jag kommer på repetitionen iaf.
Ovanpå detta det vanliga jobbet plus en liten svag aning om att jag har en lite förkylning på G….
 
"Ja, men det är ju bara angenäma saker"
Jag hör en inre stämma.
Det är ju det som är tråkigt…när angenäma saker kör ihop sig blir inget av det så angenämt längre….
 
Fast nu har jag ändå bestämt mig för att fokusera på det jag kan vara med på fullt ut, nämligen Konserten på söndag 18.00 i Sofia kyrka,
 
 
 
Maria Vesper av Monteverdi.
 
Välkomna! =)

2 kommentarer

Under Tid

2 svar till “När flow förvandlas till urspårning

  1. K

    Klok du är! Fokusera på musiken. Den ger garanterat kraft och energi!Stryk i almanackan. Mindfulness påbjudes! Kände själv hur uppe i varv jag var i söndags men har ju som tur är min Carina att hålla i handen. Tog bort flera event, la till Ki Balans på friskis & Svettis. Det hjälpte. Hade hoppats på en ledig dag idag men det blir till att baxa mor till röntgen på Nacka sjukhus…

    Gilla

  2. Millroll

    Tack Kerstin! Det värsta är att det enda jag skulle vilja stryka i almanackan är själva mitt jobb, för att orka med resten. Jag har i alla fall hoppat över gymnastierandet några dagar för att inte påskynda förkylningen. Men det där med Ki balans låter fint. Apropå Friskis & Svettis ska jag nästa vecka presentera det nya Röris 5 för alla kolleger på skolan. Ett klassrumsanpassat friskis-program för alla sitta-still-trötta skolbarn. Har gått på det förut men den här gången hade skola bara råd med att skicka mig och som tack får jag lära alla andra.;-) Och nej, livet blir inte alltid som man tänkt sig med föräldrar och allt. Ha en god och slapp helg nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.