Gott med tår på Tidens tand…

Återigen har jag gjort om lite…förändrat tidens utseende. Kommer säkert inte bli långvarigt den här gången heller. 😉

Grejen är ju att jag har märkt att mina ”uråldriga” tidsdokument  till viss del har blivit osynliga i flyttningsförfarandet. I spaces var ju min bakgrund mestadels mellanblå. Här har den varit ljus. När jag har gått in på gamla poster, syns ingen text, eftersom jag kanske har haft ljus text där. När jag då har bemödat mig om att ändra textfärgen har det varit ganska så besvärligt och jag inser att det här orkar jag inte pilla med för varje gammal svårläst bloggtext, så jag ändrade allt till ”mörk” temabakgrund. Då blev plötsligt bilden bakom, den riktiga bakgrunden, alltför mörk, så då blev jag fast i att välja bilder igen.

(Bilden ovan blev det alltså inte, mest för att man inte kan välja vilken del av bilden som ska synas…Och det blev bra, men lite för mycket uppmärksamhet skulle kanske fästas vid bakgrunden…? )

 Ganska kul att hålla på och välja förstås, men jag är inte helt säker på att just den nuvarande är den bästa, men man vet ju i alla fall vems blogg det är.

Gott med tår på Tidens tand, också!

Smakar det så…. 😉

4 kommentarer

Under Okategoriserade

4 svar till “Gott med tår på Tidens tand…

 1. Jaha, och tid har du gott om … märker man. 🙂

  Gilla

 2. Dina flikr foton kommer inte till sin rätt även om de är klickbara. Skulle nog skippa kaffekopparna även om de är snygga för att få sidan större, annars snyggt med svart bakgrund.

  Gilla

  • Aha, nej det kan tänkas…men de där bilderna har jag inte bytt på länge, så jag tänkte dem är de nog inte så många som ser ändå. När jag byter flickr-bilder kanske jag byter bakgrund, igen. För övrigt kan jag ju inte göra sidan större ändå. Bakgrund blir det hur som helst.Kanske om jag byter tema, men jag är så rörig så jag vill ha minst tre kolumner. 😉

   Och….Om jag hade tid Badaren skulle jag verkligen hinna göra det som jag vill ha det. Kanske…om jag kan välja…;-)

   Gilla

 3. Och, jo Berit…jag håller med dig, nu när jag har kollat lite, fast jag är för trött för att ändra ikväll. Vi ses en annan dag! =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.